• پنجشنبه / ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۵:۵۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402112618865
  • منبع : نمایندگی مازندران

مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی خبر داد

اختصاص سهمیه ۲۱۲ هزار تنی کود کشاورزی به مازندران

اختصاص سهمیه ۲۱۲ هزار تنی کود کشاورزی به مازندران

ایسنا/مازندران مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه سهمیه در نظر گرفته شده کود شیمیایی برای بخش های مختلف کشاورزی استان مازندران ۲۱۲ هزار تن است، افزود: این مقدار شامل ۱۳۱ هزار تن کود اوره، ۳۵ هزار تن فسفات و ۴۶ هزار تن است که باید تعادل مصرف در آن حفظ شود.

به گزارش ایسنا به نقل از  روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سهراب سهرابی در جلسه ستاد کشت محصولات پاییزه مازندران که در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان برگزار شد، اظهار کرد: امسال ۶ میلیون و ۱۳۰ هزار هکتار گندم در کشور کشت شد که ۲ میلیون و ۵۰ هزار هکتار آن آبی و ۴ میلیون و ۸۰ هزار هکتار آن دیم است.

وی با اشاره به لزوم واقعی کردن سطوح اراضی زیرکشت محصولات کشاورزی به ویژه گندم، افزود: متاسفانه بین پتانسیل عملکرد و عملکرد متوسط در استان ها یک خلاء وجود دارد که باید برطرف شود تا برنامه ریزی درستی از میزان تولید محصولات داشته باشیم.

مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی بحث تغذیه، بذر و مدیریت آفات و بیماری ها و علف های هرز را در مزارع گندم مهم دانست و گفت: تغذیه مناسب و مدیریت بیماری ها از مهمترین موضوعاتی است که باید برای افزایش عملکرد در واحد سطح در زراعت گندم استان مورد توجه قرار گیرد.

سهرابی تصریح کرد: سال گذشته ۴۷۰ هزار تن بذر گندم از کشاورزان کشور خریداری شد که ۸۵ درصد برنامه تامین بذر کشور از این طریق محقق شد.

مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه سهمیه در نظر گرفته شده کود شیمیایی برای بخش های مختلف کشاورزی استان مازندران ۲۱۲ هزار تن است، افزود: این مقدار شامل ۱۳۱ هزار تن کود اوره، ۳۵ هزار تن فسفات و ۴۶ هزار تن است که باید تعادل مصرف در آن حفظ شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در ادامه با اشاره به کشت گندم در ۵۸ هزار هکتار مزارع استان، گفت: سطح کشت قراردادی گندم استان ۲۱ هزار و ۴۷۷ هکتار و کلزا ۲ هزار و ۱۳۰ هکتار است.

احسان عباسپور با بیان اینکه سطح زیرکشت محصولات کشاورزی استان در طرح جهش تولید در دیمزارها ۵۵ هزار و ۴۶۸ هکتار است، افزود: این طرح با کشت محصولاتی مانند گندم، جو، کلزا تا ۹۹ درصد محقق شد.

وی با اشاره به اینکه ۱۶۰ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی در طرح جهش تولید در دیمزارها به استان تخصیص یافت، گفت: ۱۳۹ نفر متقاضی به بانک عامل معرفی شدند که تاکنون ۴۰ میلیارد ریال از این تسهیلات پرداخت شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha