• چهارشنبه / ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۷:۰۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402112518319
  • خبرنگار : 50616

مشق سیاسی دهه هشتادی‌ها

شور رای اولی‌های آمل برای تعیین سرنوشت

شور رای اولی‌های آمل برای تعیین سرنوشت

ایسنا/مازندران کمتر از دو هفته تا حماسه بزرگ ملی در ایران اسلامی باقی مانده و قشرهای مختلف سیاسی و فرهنگی از هم اکنون خود را برای رقم زدن برگ زرینی دیگر آماده کرده‌اند.

مردم دیار علویان همواره در بزنگاه‌های تاریخی و در ۴۵ سال گذشته با تبعیت از رهبری انقلاب، با حضور در دفاع مقدس، صحنه‌های سیاسی و اجتماعی و دفاع از حریم اهل بیت و حرم، حماسه سازی کردند.

اسفند امسال نیز آوردگاه دیگری برای مردان و زنان مازندران محسوب می‌شود تا نقشه‌های شوم دشمنان را خنثی کنند.

رأی اولی‌ها در تب و تاب انتخابات

بیش از دو میلیون و ۵۰۰ رأی دهنده در مازندران وجود دارد و از این بین بیش از۶۰ هزار نفر رأی اولی هستند و دختران و پسران رأی اولی مازندران از اینکه برای سرنوشت سیاسی و اجتماعی خود تصمیم می‌گیرند، خرسند هستند.

در آستانه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، همایش بزرگ رای اولی‌ها امروز 25 بهمن ماه با حضور فرماندار، امام جمعه و رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان آمل، با حضور پرشور دانش آموزان رای آملی این شهرستان درمسجد امام رضا(ع) این شهر برگزار شد.

این همایش که به ابتکار اداره آموزش و پرورش شهرستان آمل باعنوان همایش بصیرتی فرزندان حاج قاسم «سفیران انتخابات» با حضور دانش آموزان و رای اولی‌ها شهرستان آمل برگزار شد.

در این همایش بیش از هزار دختر و پسر دانش آموز که درانتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری واجد شرایط رای دادن هستند، حضور داشتند.

همایشی که شور، شوق حضور ادای تکلیف درتعیین سرنوشت دربیان دهه هشتادی‌ها موج می‌زد.

شور رای اولی‌های آمل برای تعیین سرنوشت

امید حسنی پسر نوجوان آملی که دراین همایش شرکت کرده بود، گفت: همه افراد به خصوص دانش آموزان که برای نخستین بار به سن تکلیف سیاسی رسیدند، حق رأی دارند و آزادانه می‌توانند مسیر آینده سیاسی و اجتماعی را با شرکت در انتخابات مشخص کنند.

وی با اظهار اینکه امسال برای اولین بار واجد شرایط رأی دادن هستم، ادامه داد: قطعاً به همراه خانواده در پای صندوق رأی شرکت خواهم کرد تا در سرنوشت کشور و آینده‌ام دخیل باشم.

سمیه حسینی دیگر دانش آموز آملی که در این همایش حضور داشت، بر انتخاب فرد اصلح، انقلابی و متخصص برای ورود به مجلس تاکید کرد و گفت: مردم ما وظیفه دارند، به دور از جناح بندی‌های سیاسی و طائفه‌ای به فردی که ازهرنظر شایستگی برای نماینده شدن مردم را دارد، انتخاب کنند.

وی ادامه داد: حضور همه افراد در انتخابات ۱۱ اسفند یک وظیفه ملی و شرعی است و همانند راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال که دشمن‌ کش و وحدت بخش شده، در روز انتخابات نیز با حضور حداکثری پای صندوق‌های اخذ رای، باعث اقتدار ومشروعیت نظام مقدس جمهوری اسلامی شویم.

 تعیین سرنوشت جامعه به دست دهه هشتادی‌ها

رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان آمل هم دراین همایش گفت: جوانان ایران اسلامی به خصوص دانش آموزان همیشه در صحنه حضور داشته‌اند و در این جشن تکلیف سیاسی با بصیرت و آگاهی دانش آموزان و نسل جوان این کشور در انتخابات پیش‌رو بار دیگر شاهد حماسه‌آفرینی خواهیم بود.

شور رای اولی‌های آمل برای تعیین سرنوشت

حجت الاسلام محمدعلی ابراهیم زاده، با اشاره به حضور جوانان و نوجوانان در هشت سال دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: همانطور که در هشت سال دفاع مقدس، جمع کثیری از دانش‌آموزان، فهمیده‌ها و و جنگجوها در میدان‌های نبرد حضور یافتند، در انتخابات ۱۱ اسفند نیز منتظر مشارکت حداکثری شما رای اولی‌های هستیم.

وی افزود: بدخواهان و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی از سال و ماه های گذشته تاکنون درصدد القاء کردن عدم حضور دانش آموزان و جوانان برای شرکت نکردن در انتخابات مجلس هستند که درگام نخست در۲۲ بهمن امسال با حضور آگاهانه ملت ایران به خصوص جوانان همه دسیسه‌های آنها خنثی شده و در گام بعدی در۱۱ اسفند نیز فتنه‌های شوم آنها با حضور حداکثری ملت به خصوص رای اولی‌ها پای صندوق‌های رای نقش برآب خواهد شد.

 ۳ هزار رای اولی درشهرستان آمل

فرماندار ویژه شهرستان آمل هم در این همایش، شور وشعور و درک بالای سیاسی دانش آموزان رای اولی این شهرستان را امیدبخش و وحدت آفرین اعلام کرد و گفت: دراین دوره از انتخابات بیش از سه  هزار نفر در این شهرستان رأی اولی داریم که امسال نخستین حضور در یک مشارکت سیاسی مهم و تأثیرگذار را تجربه می‌کنند.

ذات الله زراعی افزود: شما با شرکت در همایش رأی اولی‌ها به سن تکلیف سیاسی رسیدید.

شور رای اولی‌های آمل برای تعیین سرنوشت

وی افزود: دشمن به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی در بین قشرهای مختلف جامعه است، رأی اولی‌ها آغازگر حرکتی برای ادامه مسیر انقلاب، خون شهدا و رشد و تعالی کشور هستند.

فرماندار ویژه آمل ادامه داد: نوجوانان و جوانان با توجه به اقتضای زمان تاثیرگذار در سرنوشت کشور هستند چه در زمان جنگ تحمیلی که جان خود را فدا کردند و چه اکنون که با حضور و مشارکت حداکثری در آینده سیاسی کشور نقش اساسی ایفا می‌کنند.

زارعی تصریح کرد: رأی اولی‌ها علاوه بر مشارکت حداکثری باید حلقه اتصال مدرسه، خانواده و جامعه برای حضور در انتخابات باشند.

وی تاکید کرد: انتخاب فرد اصلح باید بر اساس شایسته گزینی باشد چرا که انتخاب فرد اصلح می‌تواند مشکلات کشور را در عرصه های مختلف برطرف کند.

شور رای اولی‌های آمل برای تعیین سرنوشت

وی با اشاره به جمعیت دانش آموزی این شهرستان یادآور شد: با توجه به ظرفیت بالای جمعیت دانش آموزان شهرستان آمل، موفقیت های بسیاری در عرصه آموزش و پرورش کسب کرده‌اند که جای قدردانی دارد.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری همزمان ۱۱ اسفند امسال در سراسر کشور برگزار می‌شود.

شهرستان ۴۲۰ هزار نفری آمل یک کرسی نمایندگی در مجلس دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha