ابوالفضل احمدی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر پرداخت زکات در ۶۰ روستای شهرستان انجام میشود، اظهار کرد: ترویج و نهادینه کردن فرهنگ زکات در جامعه با تبیین اهمیت آن برای مردم ضروری است که در این راستا روحانیون و مبلغان نقش مهم و مؤثری را ایفا میکنند.
وی با اشاره به نقش مؤثر توجه به فریضه زکات در جامعه، گفت: یکی از مؤثرترین راههای کاهش فقر پرداخت زکات است، بنابراین باید همه نسبت به ترویج این فریضه الهی تلاش کنیم.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان ابهر گفت: کمیته امداد به عنوان دبیرخانه شورای زکات وظیفه جمعآوری و ساماندهی زکات را عهدهدار است و جمعآوری زکات با محوریت بخش، دهستان و شهرستان انجام میشود.
وی با اشاره به روایتی در مورد وظایف افراد ثروتمند و با بیان اینکه خداوند حق محرومان و مستضعفان را در اموال ثروتمندان قرار داده است، اظهار کرد: تأمین مالی نیازمندان بر عهده ثروتمندان است.
احمدی با بیان اینکه زکات یکی از پایههای دین اسلام شمرده شده و فلسفه وجوب آن ریشهکنی فقر از جامعه اسلامی است، تصریح کرد: زکات درمان دردهای اقتصادی نیازمندان جامعه است.
وی با اشاره به محلهای هزینه کرد زکات در ابهر، افزود: هزینهکرد زکات جمعآوری شده در تأمین و تعمیر مسکن، اهدای جهیزیه به نوعروسان، تهیه پک تحصیلی به دانشآموزان و دانشجویان، پرداخت هزینههای دارویی و تهیه لوازم خانگی نیازمندان و پروژههای عامالمنفعه صرف میشود.
انتهای پیام
نظرات