• دوشنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402112316187
  • خبرنگار : 30057

چین و هند صاحب بیشترین سهم بازار نانولوله‌کربنی جهان

چین و هند صاحب بیشترین سهم بازار نانولوله‌کربنی جهان

بازار نانولوله‌های کربنی (CNT) تا سال ۲۰۲۹ با نرخ رشد ترکیبی سالانه ۱۴٫۲ درصد، به رقم ۲٫۵۳ میلیارد دلار می‌رسد.

به گزارش ایسنا، پیش‌بینی‌های جهانی حکایت از رشد بازار نانو لوله‌های کربنی دارد و این رشد به عوامل متعددی بستگی دارد که مهمترین آن به دلیل افزایش تقاضا برای مواد سبک وزن با انتشار کربن کم، به‌ویژه در بخش خودرو است.

نانولوله‌های کربنی خواص منحصر به فردی دارند که آنها را برای استفاده در تولید وسایل نقلیه ایده‌آل می‌کند و به راندمان سوخت و پایداری محیط زیست کمک می‌کند. علاوه بر این‌، تأکید روزافزون بر منابع انرژی جایگزین باعث افزایش تقاضا برای نانولوله‌های کربنی می‌شود، زیرا آنها نقش مهمی در افزایش عملکرد فناوری‌های انرژی تجدیدپذیر مانند سلول‌های خورشیدی و توربین‌های بادی دارند.

همچنین استفاده از نانولوله‌های کربنی موجب کاهش هزینه‌های تولید می‌شود که این موضوع عامل دیگر رشد بازار این ساختارها به شمار می‌رود.

تولیدکنندگان در حال سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه برای نوآوری و بهبود کارآیی نانولوله‌های کربنی هستند و با این حال، نگرانی‌های زیست محیطی و مسائل ایمنی بهداشتی چالش‌های مهمی برای بازار ایجاد کرده است. پرداختن به این نگرانی‌ها از طریق شیوه‌های تولید پایدار و مقررات سختگیرانه ایمنی برای حفظ رشد طولانی مدت در بازار نانولوله‌های کربنی ضروری خواهد بود.

از نظر جغرافیایی، آسیا-اقیانوس آرام در سال ۲۰۲۲ سهم زیادی از بازار نانولوله‌های کربنی را به خود اختصاص داده است که دلیل آن مصرف بالای نانولوله‌کربنی در صنایع مختلف مانند خودرو، ورزش، انرژی، برق و الکترونیک و هوافضا و دفاعی است.

چین به دلیل افزایش تولید صنعتی، سهم غالب بازار را در اختیار دارد، ضمن آنکه هند شاهد افزایش تقاضای فزاینده‌ برای این ساختارها است که دلیل آن پیشگامی‌های این کشور در پروژه‌های فضایی است.

به نقل از ستاد نانو، منطقه آسیا اقیانوسیه سهم بالایی از سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه و افزایش پذیرش نانولوله‌های کربنی را طی سال‌های آینده تجربه خواهد کرد.

پیش‌بینی‌های جهانی حاکی از آن است که بازار نانولوله‌های کربنی (CNT) تا سال ۲۰۲۹ با نرخ رشد ترکیبی سالانه ۱۴٫۲ درصد، به رقم ۲٫۵۳ میلیارد دلار خواهد رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha