• یکشنبه / ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402112215567
  • خبرنگار : 50597

استاندار مرکزی:

جبران عقب‌ماندگی‌های اقتصادی و فرهنگی با کار جهادی ممکن است

جبران عقب‌ماندگی‌های اقتصادی و فرهنگی با کار جهادی ممکن است

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: باید جهادی و عالمانه کار کرد تا بتوان عقب‌افتادگی در حوز ه اقتصادی و به ویژه فرهنگی را جبران کرد.

فرزاد مخلص‌الائمه، شامگاه ۲۱ بهمن در مراسم گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب و اربعین شهدای حادثه تروریستی کرمان که در مسجدالقائم شهر محلات برگزار شد، ۲۲ بهمن را عید بزرگ آزادگان خواند و اظهار کرد: ۴۵ سال پیش در چنین شب و ساعاتی طومار تنها حکومت وابسته به بیگانگان در تاریخ کشور به دست مردم در هم پیچیده شد.

وی با برشمردن ویژگی‌های حکومت پهلوی، ادامه داد: حکومت پهلوی به دست بیگانگان شکل گرفت، با کودتا استمرار یافت و در دوران این حکومت وابسته، کشور در هیچ فضیلتی موفقیت و برجستگی نداشت. انقلاب اسلامی در حالی به پیروزی رسید که کشور در بسیاری از مولفه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، شرایط بسیار نامناسبی داشت.

وی افزود: حکومت پهلوی حتی در سال‌هایی که تا چهل درصد کل بودجه کشور را به حوزه نظامی تخصیص می‌داد، نتوانست بیش از ۴۸ ساعت در مقابل بیگانگان مقاومت کند و کشور در سوم شهریور ۱۳۲۰ از چند نقطه در شمال و جنوب توسط بیگانگان مورد هجوم قرار گرفت و هشتم شهریور نیروهای مهاجم شمال و جنوب در قزوین دست به دست یکدیگر داده و تمام کشور را به اشغال خود درآوردند.

استاندار مرکزی با اشاره به اینکه عده‌ای شاخص‌ترین اقدام رضاشاه را احداث خط آهن سراسری می‌دانند، تصریح کرد: این راه آهن به بدترین خط آهن اقتصادی و اجتماعی جهان معروف شده و تبدیل به راه آهن پیروزی متفقین می‌شود و هر بیست دقیقه یک بار تجهیزات با ارزان‌ترین قیمت از جنوب غربی کشور به مرزهای شمالی کشور منتقل شده و پول کشور اینگونه مصرف می‌شد.

وی گفت: انقلاب اسلامی از دهه چهارم خود عبور کرده و در میانه راه دهه پنجم خود قرار دارد. این معجزه الهی به دست حضرت امام و رهبری مقام معظم رهبری و رشادت‌های شهدا شکل گرفته است.

وی اظهار کرد: این نعمت نصیب بسیاری از نسل‌هایی که آرزوی زندگی در چنین حکومتی داشتند، نشده ولی ما افتخار زندگی در نظامی را داریم که با وجود برخی مشکلات، کماکان برآیند کاملا مثبت و رو به پیشرفتی را در تمام حوزه‌ها دارد. شرایط اکنون با دهه‌های قبل متفاوت است.

مخلص‌الائمه ادامه داد: حضرت امام به عنوان بنیانگذار این نعمت، حفظ نظام را تکلیف شرعی ما دانسته است.

وی انتظار فرج را نه یک حالت بلکه یک عمل دانسته و افزود: انتظار فرج کاری بافضیلت حاصل از اقدام عملی است که همان حفظ جمهوری اسلامی است که حضرت امام نیز آن را وابسته به مردم می‌دانست. اینکه مردم برای پیشرفت، نوآوری، موفقیت و شکوفایی آن تلاش کنند. باید برای این اقدام برنامه داشت چراکه دشمنان همواره به این چشم دوخته‌اند که از وضعیت عملی خارج شده و حالات انتظار به خود بگیریم.

وی تصریح کرد: به فرموده امام اگر اسلام در ایران سیلی بخورد، در تمام دنیا سیلی خواهد خورد و سال‌ها طول خواهد کشید تا امت اسلام بتواند موقعیت جدیدی شکل دهد. شکست خوردن انقلاب‌های عربی به این دلیل بود که نمی‌دانستند در چه لحظه‌ای چه اقدامی انجام دهند و البته از رهبری چون امام خمینی(ره) نیز برخوردار نبودند.

استاندار مرکزی با اشاره به شرایط حساس داخلی و بین‌المللی کشور، گفت: هر خطایی از جانب ما موجب می‌شود که مشکلاتی روی هم انباشته شده و خطری را برای جمهوری اسلامی و ایران به همراه داشته باشد. 

وی با اشاره به وظایف دولت در قبال مردم، اظهار کرد: مردم در وفاداری به حکومت در دنیا بی‌نظیر بوده و به شدت امانت‌دار هستند. در دهه فجر سال جاری بالغ بر هزار و ۷۰۰ طرح در استان  مرکزی به بهره‌برداری رسیده است اما دولت نتوانسته عملکرد خود را به درستی نشان دهد و یکی از دلایل این است که دولت هیچگاه برای خود تعطیلی قائل نیست.

وی با اشاره به اینکه کارهای عقب‌مانده بسیاری روی زمین است، ادامه داد: باید جهادی و عالمانه کار کرد تا بتوان عقب‌افتادگی در حوزه اقتصادی و به ویژه فرهنگی را جبران کرد. از جمله اقدامات دولت تلاش در به پایان رسانیدن حدود ۸۰ هزار پروژه نیمه‌تمام در جای جای کشور است. هیچ دولتی توان به پایان رساندن این پروژه‌ها تا ۳۰ سال آینده را نیز نخواهد داشت اما ما تلاش کرده‌ایم تا پروژه‌های اولویت‌دار را مشخص کنیم تا نهضت به پایان رساندن این پروژه‌ها شکل بگیرد.

مخلص‌الائمه افزود: همه کمک کردند تا در سال ۱۴۰۱ در استان مرکزی پنج هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی توسط دولت هزینه شود. درحالی که از سال ۹۵ تا ۱۴۰۰ در مجموع ۳۲۰۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی تعیین شد. نرخ بیکاری در استان نیز از ۸.۱ درصد در پاییز سال گذشته به ۶.۱ درصد در پاییز سال جاری رسیده است. هیچ کار مهمی در نظام جمهوری اسلامی بدون گام بلند مردم اتفاق نخواهد افتاد. اگر مردم گام بلند بر ندارند، اتفاقی رخ نخواهد داد.

جبران عقب‌ماندگی‌های اقتصادی و فرهنگی با کار جهادی ممکن است

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha