• شنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402112115209
  • خبرنگار : 50038

فرزند عالم مبارز ملایر مطرح کرد

مکتب، مرجع تقلید و مردم؛ ۳ ضلع مثلث پیروزی انقلاب

مکتب، مرجع تقلید و مردم؛ ۳ ضلع مثلث پیروزی انقلاب

ایسنا/همدان فرزند عالم مبارز و نخستین امام جمعه شهرستان ملایر با بیان اینکه مکتب، مرجع تقلید و مردم سه ضلع مثلث پیروزی انقلاب اسلامی به شمار می‌روند، افزود: انقلاب‌های متعددی همچون انقلاب فرانسه، کره و روسیه در طول تاریخ شکل گرفته‌اند اما پایدار نبودند.

حجت الاسلام والمسلمین سیدحمید میرشاهولد شنبه ۲۱ بهمن در آیین بزرگداشت مرحوم آیتالله سیدمحمد میرشاهولد؛ رهبر مبارزات مردمی ملایر، مراسم گرامیداشت روز ملی ملایر و شهدای انقلاب این شهرستان و آیین چهلم شهدای والا مقام حادثه تروریستی کرمان که در محل مسجد جامع با حضور اقشار مردم ولایتمدار ملایر برگزار شد، افزود: انقلاب اسلامی ایران بعد از ۴۵ سال پیروزی همچنان مقتدرانه در سطح جهان می‌درخشد.

وی بیان کرد: تشکیل این مجلس بزرگداشت هر ساله با شکوه‌تر از سال قبل برگزار می‌شود که نشان‌دهنده تجلیل مردم ملایر از نهضت بزرگ‌مرد انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و تجدید بیعت با آرمان‌های مقام عظمای ولایت و شهدای اسلام و انقلاب است که با خون خود نهال این انقلاب را بارور کردند.

میرشاهولد با تأکید بر اینکه امروز انقلاب اسلامی به درخت تنومندی تبدیل شده که دوران بلوغ خود را گذرانده است، افزود: خواب دشمنان این ملت و انقلاب در بحث نابودی نظام مقدس جمهوری اسلامی هرگز تعبیر نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) بزرگ‌مردی بود که قبل و بعد از انقلاب همواره همراه و در کنار مردم و خدمتگزار دین و جامعه بود، افزود: ویژگی بارز انقلاب شکوهمند اسلامی ایران «مکتبی بودن» آن است چراکه این انقلاب از اسلام، قرآن و نهضت امام حسین (ع ) الهام گرفته است.

میرشاهولد با تأکید بر اینکه در حال حاضر راه و مسیر انقلاب اسلامی ایران با شهدای مدافع حرم، شهدای امنیت و شهدای وطن همچنان ادامه دارد، اظهار کرد: به طور قطع فردا در راهپیمایی ۲۲ بهمن مردم غیور ملایر پشتیبانی خود را از رهبری معظم انقلاب و آرمان‌های ایشان نشان خواهند داد و همچنین در ۱۱ اسفند در پای صندوق‌های رأی، برگ زرین دیگری بر تاریخ پرافتخار این مرز و بوم اضافه می‌کنند.

فرزند مرحوم آیت‌الله میرشاهولد در ادامه با اشاره به اینکه یکی دیگر از عوامل پیروزی انقلاب اسلامی ایران «مرجع تقلید» مردم ایران بود، افزود: شخصیت وارسته امام خمینی(ره) تفاوت ماهوی با سایر رهبران انقلاب‌های جهان داشت.

 وی با بیان اینکه «مردم» ضلع سوم پیروزی انقلاب اسلامی به شمار می‌روند، خاطرنشان کرد: همین مردم بودند که در دوران دفاع مقدس امام خمینی(ره) را حمایت کردند و جنگ را به پیروزی رساندند.

میرشاهولد با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) یک فقید مقتدر، واجد شرایط و صاحب‌نظر و صاحب مکتب بود، افزود: ابعاد فکری، علمی و معنوی امام خمینی(ره) همچنان مغفول مانده است و به تازگی در حوزه علمیه قم کتاب‌هایی در راستای شناساندن ابعاد مختلف شخصیت والای امام خمینی(ره) به جهانیان تدوین شده است.

وی با اشاره به خاطرات زمان فعالیت آیت‌الله میرشاهولد در شهرستان ملایر اظهار کرد: در روز ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷، مردم ملایر مقابل شهربانی به قصد تصاحب این مکان تجمع کردند، مأموران شهربانی با قساوت تمام مردم را به گلوله بستند و هفت نفر از مبارزان ملایر مقابل شهربانی به شهادت رسیدند.

‌وی با اشاره به اینکه مرحوم آیت‌الله میرشاهولد، عالمی سخنور، مؤمن، باتقوا و مردم‌دار بود که جلوتر از زمان خودش حرکت می‌کرد و در تمام سخنرانی‌ها خطابه‌های کوبنده‌ای داشت، افزود: وی نویسنده‌ای توانا، با اجازه اجتهاد بود و همواره خود را خدمتگزار صدیق مردم می‌دانست.

فرزند آیت‌الله میرشاهولد یادآور شد: مرحوم فقید آیت‌الله میرشاهولد در بحبوحه بی‌ثباتی شرایط کشور در آغاز پیروزی انقلاب اسلامی، مقتدرانه شرایط ملایر را به ثبات رساند و با حکم خود، فرماندار، دادستان، رئیس شهربانی و رئیس راهنمایی رانندگی را معرفی کرد همچنین منزل و بیت پدر مرحوم همواره مرکز تمشیت و اداره کلیه امور شهر ملایر به شمار می‌رفت.

امام خمینی(ره) به ملت ایران حیاتی دوباره بخشیدند

در ادامه امام جمعه شهرستان ملایر با تأکید بر اینکه اشخاصی که مردم را هدایت می‌کنند و به آنها زندگی معنوی می‌بخشند، جایگاه والایی دارند، گفت: امام خمینی(ره) ملت ایران را هدایت و زنده کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی ارزنده با استناد به روایتی از پیامبر(ص) افزود: آن حضرت سه بار تأکید داشتند که خداوند جانشینان مرا رحمت کند و جانشینان من کسانی هستند که سنت و حدیث مرا به مردم آموزش می‌دهند و بدانید علمایی که چنین کاری انجام می‌دهند جایگاهشان آنقدر بالاست که انبیاء و شهدا به آنها غبطه می‌خورند.

وی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر و هدایت بندگان خداوند سبب محبوبیت فرد نزد خدا می‌شود، افزود: حضرت امام خمینی(ره) در این زمینه یکی از بی‌نظیرترین علمای تاریخ اسلام به شمار می‌رود چراکه با نفس مسیحایی خود در اوج دوران ظلمت و خفقان، ملت ایران را بیدار و هدایت کرد.

ارزنده مطرح کرد: امام خمینی(ره) در واقع دو انقلاب ایجاد کرد؛ انقلاب اول در دل ملت ایران بود که سبب شد مردم با بصیرت و آگاهی در مسیر پیروزی انقلاب جان بدهند و انقلاب دوم زمانی بود که مردم خودجوش مقابل طاغوت زمانه ایستادند و آن را از کشور بیرون کردند.

وی با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) بزرگترین کرامتش همراه کردن و سوق دادن عموم مردم جامعه به سمت آزادگی استقلال و عزت بود، ادامه داد: در این مسیر در جای جای مملکت رهبرانی جزء یاران صدیق امام خمینی(ره) بودند که پرچم اسلام و انقلاب را برای هدایت مردم به دست گرفتند که در ملایر نمونه بارز آن حضرت آیت‌الله سیدمحمد میرشاهولد بود.

ارزنده با اشاره به اینکه آن عالم فقید، نخستین امام جمعه ملایر و به عنوان رهبر مبارزات مردمی این شهرستان در طول تاریخ انقلاب این شهرستان به شمار می‌رود، افزود: وی در این مسیر علم و پرچم هدایت را به دست گرفت و بارها شکنجه و دستگیر و تهدید شد اما همچنان مقتدرانه به راه خود ادامه داد.

امام جمعه ملایر با اشاره به اینکه در آن زمان جوانان مؤمن و مبارزی در شهرستان بودند که رهبر خود را همراهی می‌کردند، افزود: ۱۲ شهید در طول جریان پیروزی انقلاب در ملایر به شهادت رسیدند و پس از آن نیز مردم ملایر برای دوام و تداوم این نظام و انقلاب ۱۱۰۰ شهید را تقدیم کردند.

ارزنده با اشاره به اینکه حضرت آیت‌الله میرشاهولد و شهدای انقلاب و دوران دفاع مقدس وظیفه خود را به نحو احسن انجام داده‌اند، تصریح کرد: به طور قطع تداوم نظام و انقلاب اسلامی ایران نیازمند حضور مقتدرانه مردم در همه عرصه‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی است.

وی با اشاره به اینکه در طول ۴۵ سال از عمر انقلاب مردم همیشه در صحنه ملایر در تمام بزنگاه‌های تاریخی و سیاسی حضور دشمن‌شکن داشتند، گفت: به طور حتم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و روز ۱۱ اسفند در پای صندوق‌های رأی مردم ملایر باز افتخارآفرینی می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha