به گزارش ایسنا، روحالله دهقانی فیروزآبادی در مراسم بهرهبرداری از ساختمان جدید پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به ظرفیت دانشگاه و ناحیه نوآوری شریف در ایجاد و توسعه دانشبنیانهای دانشگاهی، اظهار کرد: پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، انصافاً یکی از پارکهای توانمند علم و فناوری کشور بوده که همواره در مسیر رشد قرار داشته و زیستبوم فناوری و نوآوری شریف به سرعت در مسیر رشد و توسعه قرار دارد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور با اشاره به حمایت از توسعه زیرساختهای ایجاد و استقرار شرکتهای دانشبنیان نوپا، گفت: ساختمانی که امروز افتتاح شد، با مساحت یک هزار متر مربع، فضای مفید کار فناورانه و نوآورانه در اختیار حداقل ۲۵ تیم نوآور قرار میدهد و یکی از گامها در مسیر تحقق برنامه بزرگی است که تحت عنوان «سیمرغ» با هدف توسعه شرکتهای دانشبنیان اجرا میشود.
وی افزود: در قالب برنامه سیمرغ، پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف متعهد شده است تا حداکثر ظرف مدت دو سال، یکصد شرکت دانشبنیان نوپا را در حوزههای اولویتدار و مورد نیاز کشور به زیستبوم دانشبنیان ناحیه نوآوری شریف اضافه کند و از آنها حمایتهای لازم را صورت دهد.
دهقانی فیروزآبادی با اشاره به حمایت از توسعه شرکتهای دانشبنیان نوپای دانشگاهی با همکاری دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری گفت: حمایت از استقرار، سرمایهگذاری بذری اولیه و تامین مالی از حمایتهای معاونت علمی است. دانشگاه صنعتی شریف نیز تجهیزات، آزمایشگاهها، استادان و سایر امکانات را ارائه میدهد تا این برنامه موفق باشد.
وی با اشاره به مزیتها و ویژگیهای زیستبوم دانشبنیان ناحیه نوآوری و پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف اظهار کرد: پارک علم و فناوری شریف در صدر بهترین پارکهای علم و فناوری در سطح بینالمللی قرار دارد و گامهای ارزشمندی را در جهت ایجاد و توسعه شرکتهای دانشبنیان، محصولات دانشبنیان و فناور برداشته است. در ناحیه نوآوری شریف، شرکتهای دانشبنیان با مردم این محدوده زندگی میکنند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: این همزیستی، هم ارتقای سطح منطقه و هم سطح توانمندی شرکتهای دانشبنیان و رشد شرکتهای دانشبنیان را به همراه آورده است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور افزود: در حال حاضر نزدیک به ۶۶۰ شرکت دانشبنیان بسیار توانمند معادل ۸ درصد کل شرکتهای دانشبنیان کشور در ناحیه نوآوری شریف در یک محدوده ۲۵۰ هکتاری فعالیت دارند که با همین روند میتوانند تشکیلدهنده یکی از نواحی تاثیرگذار نوآوری در منطقه و تحول آفرین صنعت ما باشند.
انتهای پیام
نظرات