• جمعه / ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402112014564
  • خبرنگار : 50182

مرکز "توسعه اقتصاد دیجیتال" در کرمانشاه راه اندازی می‌شود

مرکز "توسعه اقتصاد دیجیتال" در کرمانشاه راه اندازی می‌شود

ایسنا/کرمانشاه رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه از راه اندازی مرکز "توسعه اقتصاد دیجیتال" تا پایان سال در استان خبر داد.

دکتر سیامک آزادی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ظرفیت های بسیار استان در حوزه گیم و انیمیشن، گفت: در حال حاضر هشت شرکت فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه در این زمینه مشغول فعالیت هستند.

وی افزود: علاوه بر این، بیش از 10 استارتاپ و تیم تخصصی هم در این زمینه فعال هستند که مراحل رشد خود را طی کرده و در راه رسیدن به مرحله تجاری سازی هستند.

آزادی گفت: در کنار اینها نیروهای آماده کار و علاقمند بسیاری در این حوزه داریم که با ساماندهی و فعالسازی آنها می‌توانیم اقدامات و اتفاقات خوبی را در حوزه گیم و انیمیشن استان رقم بزنیم.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه با اشاره به حضور و مشارکت فعالان حوزه گیم و انیمیشن استان در برخی پروژه های بین المللی، گفت: در حال حاضر با برخی کشورها خصوصا کشورهای اروپایی پروژه های مشترکی در حوزه گیم و انیمیشن داریم و بسیاری تولیدات استان از شبکه های مختلف صدا و سیما پخش می شوند که همه اینها نشان از ظرفیت و توان بالای استان در این حوزه دارد.

آزادی گفت: با توجه به توانمندیهای موجود، پیگیر راه اندازی یک مرکز "توسعه اقتصاد دیجیتال" با محوریت گیم و انیمیشن در استان هستیم.

وی افزود: اقدامات این کار انجام شده و نهایتا این مرکز تا پایان سال در استان راه اندازی می شود، همچنین طی تفاهمی که با پارک "فاوا" داشته ایم قرار است تجهیزاتی در این زمینه تحویل استان شود.

وی با بیان اینکه کرمانشاه قطبیت غرب کشور در حوزه گیم وانیمیشن را دارد، گفت:حوزه گیم و انیمیشن بخش های تخصصی بسیاری دارد و قطعا با راه اندازی این مرکز می توانیم در بخش هایی از حوزه گیم و انیمیشن به یکی از قطب های اثرگذار در کشور تبدیل شویم.

آزادی در خصوص اهداف و برنامه های راه اندازی این مرکز گفت: این مرکز قرار است درحوزه توانمندسازی، تحقق ایده‌ها، تجاری سازی و توسعه بازار محصولات گیم و انیمیشن فعالیت کند.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه در ادامه در تشریح ضرورت توجه به حوزه گیم و انیمیشن گفت: یکی از مزیت ها و شاخص‌های منحصر به فرد کشور، شاخصه های فرهنگی است که می تواند در حوزه های دیگر از جمله حوزه های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و .... اثرگذار باشد.

وی افزود: امروزه بسیاری کشورها در حال صادرکردن فرهنگ خود هستند و گیم و انیمیشن یکی از ابزارهای مدرن و به روز در انتقال فرهنگ محسوب می شود.

آزادی گفت: یکی از ویژگی های حوزه گیم و انیمیشن این است که ما چالشی در صادرات محصولات این حوزه نداریم و این حوزه پتانسیل بالایی برای بین المللی سازی داشته و می تواند ابزار مهم و کاربردی در انتقال فرهنگ کشور ما به سایر ملل باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha