• سه‌شنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۶:۱۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402111713064
  • خبرنگار : 71129

انتقاد سناتور آمریکایی از لایحه کمک مالی هم‌زمان به اوکراین و رژیم صهیونیستی

انتقاد سناتور آمریکایی از لایحه کمک مالی هم‌زمان به اوکراین و رژیم صهیونیستی

سنای آمریکا که تحت کنترل دموکرات‌هاست لایحه‌ای را تهیه کرده که در آن کمک به اوکراین و رژیم صهیونیستی و مسائل مرزی آمریکا هم‌زمان مطرح شده و قرار است درباره آن رای‌گیری شود. در این میان برخی سناتور مخالفت خود را با چنین لایحه‌ای اعلام کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، سناتور «تیم اسکات» یکی از این مخالفان است که در گفت‌وگویی با شبکه خبری فاکس نیوز به انتقاد از این رای گیری پرداخته و آن را غیر ضروری و نامطلوب دانسته است.

وی تاکید کرده، جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا به قدر کافی قدرت دارد تا بحران مهاجرتی را بدون حمایت و پشتیبانی کنگره حل و فصل کند.

سناتور اسکات با اذعان به اینکه از لایحه‌ای که به طور همزمان بودجه برای تل آویو و رژیم کی‌یف را تامین می‌کند، راضی نیست، تاکید کرد، این مسائل باید جداگانه مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

اسکات خاطرنشان کرد: ما ۶۰ میلیارد دلار برای اوکراین هزینه خواهیم کرد و در حال حاضر به پاسخگویی در منابعی که هزینه می‌کنیم، نیاز داریم.

وی افزود: آنچه ما را به این نقطه رساند، بحران اسرائیل، ۱۴ میلیارد دلار یا بیشتر است. ما با استفاده از بحران اسرائیل برای صرف پول بیشتر به اوکراین و توجه کمتر و واقعی به مرزها مرتکب اشتباهی اساسی می‌شویم.

سنای آمریکا بسته امنیت ملی جدیدی را که آماده کرده که شامل کمک خارجی به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان با هم می‌شود و قرار است در روزهای آتی رای گیری اولیه درباره آن انجام شود.

از این بسته جدید کمک ۱۱۸ میلیارد دلاری، بیش از نیمی یا تقریبا ۶۰ میلیارد دلار برای کمک نظامی به اوکراین اختصاص داده شده است. ۱۴ میلیارد دلار دیگر برای رژیم صهیونیستی و ۴.۸ میلیارد دلار برای حمایت از شرکای هند و اقیانوس آرام واشنگتن در بحبوحه تنش‌ها با چین در نظر گرفته شده است.

هم‌چنین در این بسته امنیتی هزینه کلی تغییرات پیشنهادی در سیاست مرزی و بحران مهاجران به بیش از ۲۰ میلیارد دلار می‌رسد که می‌تواند حمل و نقل برای اخراج، سرپناه و بیش از ۴۰۰۰ افسر جدید امور پناهندگی را پوشش دهد.

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا بلافاصله حمایت قاطع خود را از این لایحه در بیانیه‌ای که روز یکشنبه منتشر کرد، اعلام داشت و مدعی شد این توافق در مورد یک معامله امنیت ملی دو حزبی که شامل سخت‌ترین و عادلانه‌ترین اصلاحات مرزی در دهه‌های اخیر محسوب می‌شود، حاصل شده است.

وی همچنین بر دو اولویت مهم تاکید کرد که به آمریکا و شرکایش اجازه می‌دهد تا به فعالیت حیاتی خود شامل کمک به اوکراین و رژیم صهیونیستی ادامه دهند و به کنگره تاکید کرد تا این لایحه را سریعتر تصویب کند.

بایدن ماه‌هاست که برای جلب حمایت از بسته کمک نظامی ۶۰ میلیارد دلاری به اوکراین به عنوان بخشی از مکمل امنیت ملی گسترده‌تر تلاش می‌کند. با این حال، مشخص نیست که آیا مذاکرات جدیدی که بر روی اقدامات مرزی با هدف متقاعد کردن جمهوری‌خواه و دموکرات‌های مترقی صورت گرفته، کافی خواهد بود یا خیر.

قرار است سنا، که رهبری اکثریت در آن با دموکرات‌هاست، این هفته بر سر این طرح پیشنهادی رای گیری کند اما انتظار می‌رود این توافق پیشنهادی در مجلس نمایندگان با اکثریت جمهوری‌خواه آن با مشکل روبرو شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha