• سه‌شنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1402111712627
  • منبع : جهاد دانشگاهی

بومی سازی اینورترهای خورشیدی توان بالای مگاواتی برای اولین بار در کشور

بومی سازی اینورترهای خورشیدی توان بالای مگاواتی برای اولین بار در کشور

برای اولین بار در کشور اینورترهای خورشیدی توان بالای مگاواتی توسط سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت بومی‌سازی شد.

به گزارش ایسنا، با توجه به اهمیت توسعه و خودکفایی تولید اینورترهای خورشیدی در صنعت نیروگاهی و امنیت انرژی کشور، جهاددانشگاهی علم و صنعت با کسب موفقیت در دستیابی به دانش طراحی و تولید انواع مبدل‌های الکتریکی با کاربرد در شارژر و اینورترهای صنعتی، درایوهای ولتاژ متوسط و سیستم رانش قطارهای مترو، از سال‌ها قبل تلاش خود را برای توسعه دانش فنی تولید اینورترهای خورشیدی توان بالا معطوف کرده و برای اولین بار در کشور طراحی و تولید اینورترهای توان بالای خورشیدی را در دستور کار قرار داده است و در حال حاضر توانسته با بومی‌سازی فناوری تولید اینورترهای خورشیدی توان بالای مگاواتی نیاز کشور را تأمین کند.

*اهمیت اینورترهای خورشیدی توان بالا

جهاددانشگاهی در راستای سیاست‌های کلان کشور برای استفاده از انرژی‌های نو در تأمین برق کشور و جهت جلوگیری از خروج میلیون‌ها دلار ارز از کشور و همچنین توسعه فناورانه و اشتغال پایدار در کشور، بومی‌سازی فناوری طراحی و تولید اینورترهای خورشیدی را آغاز کرد.

این اینورترها به‌عنوان اصلی‌ترین تجهیز در نیروگاه‌های خورشیدی از تکنولوژی پیچیده‌ای برخوردار است که برای اولین بار در کشور توسط متخصصان مجرب سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت با تکیه بر پژوهش‌های مستمر طراحی و تولید شده است که قابل رقابت با نمونه‌های خارجی این محصول است.

اینورترهای خورشیدی توان بالا با داشتن فناوری‌های به روز دنیا ضمن نشان دادن توان تولید ملی و امکان صادرات این محصول و ارز آوری برای کشور باعث افزایش اشتغال و تکمیل زنجیره تأمین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی در کشور خواهد شد.

همچنین به دلیل اهمیت بالای اینورترهای خورشیدی در امنیت انرژی کشور، ضرورت بومی‌سازی و تولید انبوه این محصول و عدم وابستگی آن بیش از پیش احساس می‌شود و جهاددانشگاهی توانسته با بومی‌سازی فناوری اینورترهای خورشیدی در تأمین انرژی مؤثر باشد.

*بی‌نیازی کشور از واردات اینورتر

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت، اهمیت حضور جهاددانشگاهی به‌عنوان یک نهاد فناورانه و دانش‌بنیان از آن جهت است که به دلیل به کارگیری نخبگان دانشگاهی در بستر این نهاد، تجربه‌های موفق قبلی و همچنین امکانات و بسترهای تولید انبوه می‌تواند کشور را از واردات و وابستگی تکنولوژیک به این محصول بی‌نیاز کرده و صرفه‌جویی ارزی برای صنعت کشور به ارمغان آورد.

*رشد تولید در سایه حمایت از تولید داخل

سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت برای اولین بار در کشور توانست اینورترهای توان بالا و مگاواتی خورشیدی را طراحی و تولید کند ولی توسعه این امر جز با حمایت مدیران دولتی و پیمانکاران احداث نیروگاه‌های خورشیدی از تولید داخل امکان‌پذیر نخواهد بود و در حال حاضر با توجه به برنامه تأمین حداقل 8000 مگاوات برق از نیروگاه‌های خورشیدی، سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت آمادگی کامل برای تأمین اینورترهای توان بالای مگاواتی نیروگاه‌های خورشیدی را دارد و انتظار دارد وزارت نیرو و پیمانکاران احداث نیروگاه، اینورترهای مورد نیاز را از جهاددانشگاهی تأمین کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha