دکتر غزنوی در گفت وگو با ایسنا، افزود: تعداد مراکز بهداشتی درمانی استان در سال ۵۸ نیز به گونه ای نبود که مراقبت ها و خدمات مرتبط با حوزه بهداشت به خوبی و به صورت مکفی ارائه گردد به گونه ای که ۲۱ مرکز بهداشتی-درمانی شهری و ۴۴ مرکز بهداشتی درمانی روستایی در سراسر سیستان و بلوچستان وجود داشت این درحالیست که هم اکنون ۳۸ مرکز شهری و ۵۴ مرکز روستایی به همراه ۲۷۶ خانه بهداشت، ۸۲ پایگاه سلامت شهری، ۸ پایگاه سلامت روستایی و ۱۷ مرکز تسهیلات زایمانی در شهرهای زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد.
وی ادامه داد: در زمان طاغوت در مجموع ۸ بیمارستان در سطح استان سیستان و بلوچستان فعال بود، در حال حاضر ۲۹ بیمارستان در شهرهای استان سیستان و بلوچستان فعال و بیمارستان های دیگری نیز در شهرهای مختلف در حال ساخت است.
وی اظهار کرد: وقتی به آمار و ارقام مراجعات تنها در شهرهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان می نگریم حجم واقعی و عظیم خدمات علیرغم تنگناها و کمبود نیروی انسانی، به خوبی مشخص می گردد چنانکه تنها در طول یکسال در بیمارستان های زاهدان، خاش، سراوان، میرجاوه و سیب وسوران، به بیش از ۲ میلیون نفر خدمات تشخیصی و درمانی ارائه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در ۱۳ بیمارستان تحت پوشش این دانشگاه هزار و ۵۳۰ پرستار به صورت شبانه روزی در حال تیمار بیماران هستند.
غزنوی افزود: در طی ۲ سال فقط در مراکز درمانی دولتی شهرهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیش از ۱۰ میلیون خدمت آزمایشگاهی به مراجعین ارائه شده و فقط طی یکسال ۳۹ هزار زایمان در یکی از بیمارستان های زاهدان انجام و ثبت شده است.
انتهای پیام
نظرات