خدایار باقری هارونی ۱۶ بهمنماه در نشست خبری مدیران اعضای شورای هماهنگی راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری با خبرنگاران با اشاره به حدود ۲۱۲ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در قالب ۳۴ قرارداد در استان، اظهار کرد: ۱۳۷ کیلومتر بزرگراه شامل ۱۱ تونل به مساحت ۱۳ هزار و ۱۵۵ متر و شش دستگاه غیرهمسطح و پل بزرگ است.
سرپرست راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری افزود: با تلاش نمایندگان و استاندار برای برخی از محورهای استان از جمله شهرکرد به شلمزار و شهرکرد به لردگان اعتبار ۸۰۰ میلیارد تومانی از محل تهاتر نفت اخذ شده است.
به گفته وی، ۲۳ پروژه با پیشرفت بیش از ۵۵ درصد در حوزه ساختمانهای دولتی در قالب بخشداریها، فرمانداریها و مجموعههای ورزشی در حال ساخت است.
باقری به راهآهن شهرکرد_سفیددشت_ مبارکه اشاره کرد و گفت: راهآهن به طول ۸۹ کیلومتر با پیشرفت فیزیکی حدود ۵۰ درصد بوده که اعتبارات سفر اول به طور کامل محقق شد، البته در سفر دور دوم ۳۰۰۰ میلیارد تومان بوده که حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان در حال کارسازی است که به شرط محقق شدن اعتبارات قطعاً در دهه فجر سال آینده سوت قطار در استان زده میشود.
سرپرست راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری با اشاره به نهضت ملی مسکن در استان، تصریح کرد: تاکنون ۹۷ هزار و ۷۲۱ نفر برای این طرح در استان ثبتنام کردهاند که ۲۵ هزار نفر و ۶۹۲ نفر حائز چهار شرط این قانون برای واحد مسکونی تخصیصی بوده که از این تعداد تاکنون ۱۷ هزار نفر توانستهاند ۴۰ میلیون تومان اولیه را پرداخت کردهاند.
باقری در بحث جوانی جمعیت، گفت: تاکنون ۹ هزار و ۴۲۹ نفر برای این طرح ثبتنام کردهاند که به زودی قرعهکشی ۱۰۰۰ واحد در شهرهای مختلف استان انجام خواهد شد.
همچنین روحالله غلامی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه نگهداری راهها از وظایف این ادارهکل است، بیان کرد: بیش از ۳۷۰۰ کیلومتر از حوزه راههای کشور در جغرافیای استان شامل بزرگراه، راههای اصلی، فرعی و روستایی قرار دارد که ۱۰۰۰ کیلومتر آن جزو راههای اصلی است.
وی گفت: در سال ۱۴۰۰، ۹۹ کیلومتر روکش گرم حفاظتی به ۱۰۵ کیلومتر در سال گذشته و امسال به ۱۷۶ کیلومتر رسیده است، در حقیقت در مجموع ۳۸۰ کیلومتر از محورهای شریانی و اصلی روکش آسفالت انجام شده است، همچنین در حوزه راههای روستایی از ۲۲ کیلومتر روکش انجام شده در سال ۱۴۰۰ به ۹۱ کیلومتر در سال گذشته و در سال جاری به ۱۲۵ کیلومتر رسیده که در مجموع ۲۳۸ کیلومتر از راههای روستایی احداث یا روکش آسفالت انجام شده است.
باقری بیان کرد: پروژههای پل روگذر سامان، پل روگذر هفشجان و محور شهرکرد به شلمزار از جمله پروژههایی بوده که اتمام آنها به درازا کشیده شده و شاهد تصادفات بسیاری در آنها هستیم، گرچه روگذر سامان و هفشجان دارای یک ردیف اعتباری هستند و تخصیص اعتبار براساس پیشرفت پروژه انجام میشود، البته تلاش میشود تا پیش از ایام عید دو روگذر مذکور به نتیجه برسند.
به گفته وی، بخشی از پروژه شهرکرد به شلمزار زیر بار ترافیک رفته که بخشی به زودی افتتاح و بقیه مسیر به شرط تخصیص اعتبارات در حداقل زمان ممکن انجام خواهد شد.
باقری در خصوص طرح جامع شهر شهرکرد، تصریح کرد: به زودی طرح جامع به ثمر خواهد رسید، البته امید است با بازگشایی کمربندی جنوب مشکل بخشی از ترافیک رفع شود.
وی در خصوص اعتبارات دور اول و دوم سفر، بیان کرد: بیش از ۹۰ درصد اعتبار دور اول سفر در حوزه راه و شهرسازی تخصیص یافته است.
همچنین اسماعیل نژادحسینی، مدیرعامل فرودگاه شهرکرد گفت: فرودگاه شهرکرد در حوزه آموزش خلبانی، حوزه امدادی، پروازهای بدون سرنشین، در حوزه مسافری، صدور مجوز تصویربرداری هوایی از طریق هلیشات و سوختگیری پروازهای فوق سبک شمال به جنوب از طریق فرودگاه شهرکرد با توجه به بعد مسافت فعالیت دارد.
وی بیان کرد: در حوزه مسافری مشکلاتی در زمینه ناوگان وجود دارد که مسئولان ارشد استان پیگیر جدی هستند البته مکاتبات بین بخشی انجام شده اما زمانی این مشکل را حل شده میدانیم که این پیگیریها منتج به نتیجه شود.
انتهای پیام
نظرات