• دوشنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402111611718
  • خبرنگار : 71129

سنای آمریکا لایحه کمک به اوکراین، رژیم صهیونیستی و اصلاحات مرزی را ارائه کرد

سنای آمریکا لایحه کمک به اوکراین، رژیم صهیونیستی و اصلاحات مرزی را ارائه کرد

سنای آمریکا بسته امنیت ملی را که مدت‌ها در انتظار ارائه بود و شامل کمک خارجی به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان می‌شود، اعلام کرد و قرار است در روزهای آتی رای گیری اولیه درباره آن انجام شود.

به گزارش ایسنا، از این بسته جدید کمک ۱۱۸ میلیارد دلاری، بیش از نیمی یا تقریبا ۶۰ میلیارد دلار برای کمک نظامی به اوکراین اختصاص داده شده است. ۱۴ میلیارد دلار دیگر برای رژیم صهیونیستی و ۴.۸ میلیارد دلار برای حمایت از شرکای هند و اقیانوس آرام واشنگتن در بحبوحه تنش‌ها با چین در نظر گرفته شده است.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، همچنین ۱۰ میلیارد دلار دیگر نیز برای کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان غزه، کرانه باختری و اوکراین ارائه می‌شود.

هم‌چنین در این بسته امنیتی هزینه کلی تغییرات پیشنهادی در سیاست مرزی و بحران مهاجران به بیش از ۲۰ میلیارد دلار می‌رسد که می‌تواند حمل و نقل برای اخراج، سرپناه و بیش از ۴۰۰۰ افسر جدید امور پناهندگی را پوشش دهد.

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا بلافاصله حمایت قاطع خود را از این لایحه در بیانیه‌ای که روز یکشنبه منتشر کرد، اعلام داشت و مدعی شد این توافق در مورد یک معامله امنیت ملی دو حزبی که شامل سخت‌ترین و عادلانه‌ترین اصلاحات مرزی در دهه‌های اخیر محسوب می‌شود، حاصل شده است.

وی همچنین بر دو اولویت مهم تاکید کرد که به آمریکا و شرکایش اجازه می‌دهد تا به فعالیت حیاتی خود شامل کمک به اوکراین و رژیم صهیونیستی ادامه دهند و به کنگره تاکید کرد تا این لایحه را سریعتر تصویب کند.

بایدن ماه‌هاست که برای جلب حمایت از بسته کمک نظامی ۶۰ میلیارد دلاری به اوکراین به عنوان بخشی از مکمل امنیت ملی گسترده‌تر تلاش می‌کند. با این حال، مشخص نیست که آیا مذاکرات جدیدی که بر روی اقدامات مرزی با هدف متقاعد کردن جمهوری‌خواه و دموکرات‌های مترقی صورت گرفته، کافی خواهد بود یا خیر.

قرار است سنا، که رهبری اکثریت در آن با دموکرات‌هاست، این هفته بر سر این طرح پیشنهادی رای گیری کند اما انتظار می‌رود این توافق پیشنهادی در مجلس نمایندگان با اکثریت جمهوری‌خواه آن با مشکل روبرو شود.

این بسته ۱۱۸ میلیارد دلاری سناتورهای آمریکا، فورا با مخالفت جمهوری‌خواهان ارشد به‌ویژه مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا مواجه شد. پیش‌بینی می‌شد سنا به‌زودی روی این لایحه رای‌گیری داشته باشد،

اما طی چند ساعت پس از انتشار متن، جانسون در رسانه‌های اجتماعی گفت این لایحه در صورت رسیدن به مجلس نمایندگان، «از همان ابتدای امر، مرده خواهد بود.» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت: «به حد کافی دیده‌ام... این لایحه حتی از آن چیزی که انتظارش را داشتیم، بدتر است و ما را به جمع‌ کردن فاجعه مرزی که رئیس‌جمهور بایدن ایجاد کرده، نزدیک نمی‌کند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha