به گزارش ایسنا، برخی رسانهها به نقل از ساکنان غزه گزارش دادند که این جنبش پس از عقبنشینی بخش اعظم نیروهای صهیونیست از غزه، دوباره در مناطقی در شهر غزه حضور یافته و همچنین افسران پلیس وابسته به خود را مستقر و حقوق برخی از کارکنان غیرنظامی در این شهر را طی روزهای اخیر پرداخت کرده است.
خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس گزارش داد: نشانههای ظهور مجدد جنبش حماس در شهر غزه، نشاندهنده میزان توانایی حماس برای مقاومت و پایداری علیرغم جنگ اسرائیل است. اسرائیل از حدود چهار ماه پیش از طریق هوا، دریا و زمین جنگ را در نوار غزه به بهانه نابودی و سرکوب جنبشی به راه انداخته است که از سال ۲۰۰۷ بر نوار غزه حکومت میکند.
در روزهای اخیر، نیروهای رژیم صهیونیستی حملات خود را به بخشهای غربی و شمال غربی شهر غزه و مناطقی که گزارش شده است جنبش حماس در آنجا حقوق کارمندان را پرداخت میکند، ازسرگرفتند.
چهار تن از ساکنان شهر غزه به آسوشیتدپرس گفتند در روزهای اخیر، افسران پلیس با یونیفرم نظامی و لباس شخصی در نزدیکی مقر پلیس و سایر ادارات دولتی از جمله بیمارستان الشفا، بزرگترین بیمارستان در نوار غزه، مستقر شدهاند.
یکی از ساکنان شهر غزه گفت پسر عموی او از یک دفتر موقت حماس که برای توزیع ۲۰۰ دلار بین کارمندان دولت از جمله افسران پلیس و کارکنان شهرداری ایجاد شده بود، پول دریافت کرد. آنها گفتند شاهد بازگشت کارمندان دولت بودهاند. این ساکنان همچنین تأکید کردند رژیم صهیونیستی حملات هوایی را به نزدیکی این دفاتر موقت انجام داده است.
یک مقام حماس به آسوشیتدپرس گفت: بازگشت پلیس تلاشی برای برقراری نظم در این شهر ویران شده پس از عقبنشینی تعداد زیادی از نیروهای اسرائیلی از شمال غزه در ماه گذشته است.
این مقام افزود: رهبران جنبش حماس دستور دادند تا نظم در بخشهایی از شمال نوار غزه، جایی که نیروهای اسرائیلی از آنجا عقبنشینی کردهاند، برقرار و از غارت مغازهها و خانههایی که ساکنانش به جنوب غزه رفتهاند، ممانعت شود.
در جریان حمله به غزه، ارتش رژیم صهیونیستی خانهها و ساختمانهای زیادی را ویران کرد، در حالی که بسیاری از آنها به تلی از آوار و گرد و غبار تبدیل شدند. پرداخت دستمزد جزئی دستکم برخی از کارمندان دولت در غزه نشان میدهد که رژیم صهیونیستی ضربه مهلکی به حماس وارد نکرده است.
یکی از ساکنان شهر غزه گفت که جنگندههای ارتش رژیم صهیونیستی اوایل این هفته چندین بار منطقهای را که دفتر موقت حماس در آن قرار دارد، بمباران کردند.
جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه منجر به از بین رفتن مناطق وسیعی از غزه و آواره شدن ۸۵ درصد از جمعیت و گرسنگی یکچهارم جمعیت آن شده است. بیش از نیمی از جمعیت ۲.۳ میلیون نفری غزه به رفح و مناطق اطراف آن پناه بردهاند.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیشتر هشدار داده بود که این رژیم ممکن است پس از تمرکز بر خان یونس، بزرگترین شهر در جنوب غزه، دامنه نبردهای خود را تا شهر رفح گسترش دهد که این مسئله موجب نگرانیهای گسترده بینالمللی شده است.
انتهای پیام
نظرات