به گزارش ایسنا، داود فدایی روز یکشنبه ۱۵ بهمن در دومین جلسه هماندیشی مرکز خدمات نوآوری اتاق بازرگانی با فعالان صنایع دارویی و تجهیزات پزشکی استان البرز بیان کرد: در کشور از حیث انرژیهای خورشیدی، بادی و ژئوترمال ظرفیتهای فراوانی وجود دارد.
وی با بیان اینکه در گذشتههای دور از پتانسیلهای مختلف به منظور تولید انرژی بهرهبرداری میشد، افزود: در یزد از انرژی بادی استفاده میشد و در شوش نیز بهرهبرداری از انرژی آبی مرسوم بود و در مناطق بادخیز کشور نیز سیستمهای بادی را برای تولید انرژی به کار میبردند، اما امروزه دیگر از این پتانسیلها استفاده نمیشود.
مشاور مرکز خدمات نوآوری، پژوهش، انرژی و آب اتاق بازرگانی البرز گفت: امروزه با توجه به بحرانهای ناشی از استفاده بیرویه سوختهای فسیلی بر محیطزیست کـه منجـر بـه لطمههای جبران ناپذیری به اکوسیستم شده و همچنین نزدیک شدن به زمان اتمام این سوختها، توجه به مسأله انرژیهای نو و جایگزین مانند انرژی خورشیدی تبدیل به یک ضرورت شده است.
وی تاکید کرد: قطعی برق صنایع در فصل تابستان به یکی از مشکلات کارخانهداران تبدل شده است؛ چرا که این خاموشیهای مدتدار موجب وقفه در خط تولید و در نتیجه لطمه به فعالان اقتصادی است.
فدایی با این توضیح که امروزه استفاده از انرژی خورشیدی به دلیل اهمیت استفاده از انرژی پاک و قابل تجدید در دنیا بسیار رواج پیدا کرده است، افزود: منابع قبلی تامین انرژی از جمله سوختهای فسیلی اثرات مخربی بر محیطزیست دارد و باعث سه بحران آب، انرژی و غذا در جوامع بشری شده است و با این تفاسیر انرژی خورشیدی میتواند به صرفهترین راهحل برای تولید انرژی محسوب شود.
وی عنوان کرد: امروزه تمام دولتها برای تولیدات کارخانهای خود به سمت حمایت از کارهای نو و فناوریهای نوین حرکت میکنند که نتیجه آن کاهش آلودگی و مصرف انرژی و همچنین افزایش سلامت و رفاه جامعه است.
انتهای پیام
نظرات