حجتالاسلام والمسلمین حسینی امروز (یکشنبه، ۱۵ بهمن ماه) در سومین جلسه استانی ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم و تخلفات انتخاباتی، اظهار کرد: تبادل اطلاعات در ستاد انتخابات استان و ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی باید در سطح بالایی باشد و مسائل مربوط به انتخابات بهصورت مستمر رصد شود و به دبیرخانه این ستاد ارسال شود.
وی بر لزوم ارسال گزارش منظم و مستمر تخلفات انتخاباتی توسط مراجع ذیصلاح به دبیرخانه ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم و تخلفات انتخاباتی استان تاکید و بیان کرد: در بحث ورود به جرایم و تخلفات انتخاباتی باید موارد اختلافبرانگیز قومیتی و مذهبی لحاظ شود.
او بر لزوم تشکیل جلسه توجیهی برای کاندیداهای انتخابات در استان تاکید کرد و ادامه داد: در انتخابات، مقامات و مسئولان دولتی باید کاملا بیطرف عمل کنند و از هرگونه جانبداری له یا علیه کاندیداها پرهیز کنند. همچنین در صورتی که کارمندان ادارههای دولتی در وقت اداری اقدام به تبلیغات کنند، مرتکب جرم خواهند شد و با آنها مطابق قانون برخورد خواهد شد.
رئیس کل دادگستری استان کردستان در ادامه بر لزوم رصد مستمر و مداوم کانالهای فضای مجازی و برخورد با هنجارشکنان در این حوزه تاکید کرد و افزود: دادستانهای حوزههای قضایی استان مکلفند با اقداماتی که منافی مصالح انتخابات در استان رخ میدهد برخورد کنند و بر هرگونه فعل و یا ترک فعل مدیران دستگاههای اجرایی در این زمینه نظارت جدی داشته باشند و در صورت احراز هرگونه تخلف، پرونده قضایی برای متخلفان تشکیل دهند.
حسینی بر لزوم نظارت بر فعالیتهای مالی و رسانهای کاندیداهای انتخابات در استان تاکید کرد.
محمد جباری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه، اظهار کرد: کمیتههای رصد فضای مجازی و تبادل اطلاعاتی باید فعال باشند و در کمیته تبادل اطلاعاتی، جنبه پیشگیری از تخلفات انتخاباتی بسیار اهمیت دارد.
وی افزود: قانون شفافیت و نظارت بر تامین مالی فعالیتهای انتخاباتی در انتخابات مجلس از ابداعات قانونگذار بوده و نقش دموکراسی و انصاف مد نظر قانونگذار بوده است.
همچنین در این جلسه، مدیران ادارههای مربوط به ارائه گزارشی از اقدامات پیشگیرانه درباره تخلفات و جرایم انتخاباتی پرداختند.
انتهای پیام
نظرات