به گزارش ایسنا، رییس کمیته ملی پارالمپیک در حاشیه مراسم تجلیل از برترینهای فرهنگی بازیهای پاراآسیایی هانگژو گفت: برداشت ما این است که در جامعه ورزش کشور به امر پهلوانی و همیت ایرانی توجه بیشتری صورت بگیرد. هرچند که ورزشکاران، مربیان و دست اندرکاران در ورزش به این موضوع اهمیت قائل هستند. اما برای این منظور که حرکتی برای منش ایجاد شود این مراسم را برگزار کردیم. از قبل هم اعلام کرده بودیم که در کنار تجلیل از مدال آوران از مدال آوران و حماسه سازان حوزه مروت و اخلاق قدردانی خواهیم کرد. در کارگروهی وضعیت همه ورزشکاران، مربیان و دست اندرکاران مورد ارزیابی قرار گرفت و نهایتا حدود ۱۱۳ نفر تکریم شدند. برخی انتخاب شدند و کسانی که فرزند داشتند به خاطر تکریم خانواده و همچنین همه جانبازان تجلیل شدند. در سه بخش دیگر فداکاران (افرادی که برای ارتقای تیم از حق خود گذشتند مثل چهار شطرنجباز)، زنان (که در زمینه حجاب و وقار عالی بودند) و در بخش اخلاق و معنویت افراد توسط کمیسیون انتخاب شدند و تجلیل شدند.
غفور کارگری در ادامه در پاسخ به این سوال که در اساسنامه استخدام مدال آوران جانبازان و معلول آمده که فرزندانشان استخدام میشوند اما شاید خودشان بیشتر به آن احتیاج داشته باشند گفت: در نظارت و سرکشی رییس جمهور در حوزه ورزش داشتند و در جلسهای که با او داشتیم مواردی را بیان کردیم و در قالب نامه به ایشان اعلام کردیم. به خدمت رییس جمهور اعلام کردیم که میان ورزشکاران المپیک و پاراالمپیک تفاوت قائل شده و یکی از این موارد همین است. شاید یک هفته بعد از حضور رییس جمهور نامه ما از سوی دفتر رییس جمهور برای بررسی ابلاغ شده است. هم وزارت ورزش و هم به بخش کمیسیون مربوط به مجلس ارسال کردند تا بررسی شود.
رییس کمیته ملی پارالمپیک در خصوص وضعیت زهرا نعمتی و حضورش در پارالمپیک گفت: درحاشیه مراسم مربوط به جوایز شهرداری اعلام کردیم که او کاروان ایران را همراهی خواهد کرد و کاروان ایران از حضور او بهره خواهد برد.
وی در خصوص دوپینگ و مشکلات از این قبیل گفت: تست دوپینگ برخی هنوز قطعی نشده است اما برای پارالمپیک پاریس با دقت بیشتر و تاکید به مربیان و ورزشکاران را مورد توجه بیشتری قرار داده و میدهیم. حتی در پاداش غیر ورزشکاران این را اعمال کردهایم. اگر فدراسیونی ورزشکار دوپینگی داشته در پرداخت پاداش مد نظر قرار گرفته است.
انتهای پیام
نظرات