• یکشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402111510969
  • خبرنگار : 30147

سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور:

‍ نیشابور قطب دوم صنایع غذایی خراسان رضوی است

‍ نیشابور قطب دوم صنایع غذایی خراسان رضوی است

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: شهرستان نیشابور قطب دوم صنایع غذایی در خراسان رضوی است.

 سمانه رمضانی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: به منظور حفظ امنیت و کنترل سلامت فراورده‌های غذایی و آشامیدنی، در راستای دستورالعمل‌های سازمان غذا و دارو کنترل مستمر و نمونه‌برداری محصولات دارای مجوز بهداشتی توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی صورت گرفته است.

وی اعلام کرد: کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی از ابتدای امسال تاکنون حدود ۴۰۰ نمونه‌برداری از محصولات تولیدی دارای مجوز بهداشتی به عمل آورده و برای کنترل کیفیت به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو و آزمایشگاه همکار شهرستان که دارای مجوز از سازمان غذا و دارو بوده ارسال کرده‌اند.

سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: شهرستان نیشابور قطب دوم صنایع غذایی در خراسان رضوی است که در حال حاضر تعداد کل کارخانه‌های غذایی و آشامیدنی تحت پوشش این معاونت ۱۲۷ واحد است.

وی اظهار کرد: بر مبنای دستورالعمل‌های سازمان غذا و دارو به جهت سلامت مصرف کنندگان پایش مستمر کارخانه‌های غذایی و آشامیدنی تحت پوشش این معاونت توسط کارشناسان این حوزه انجام می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha