به گزارش ایسنا، مجتبی شرانجانی، مدیر کل دفتر نظارت و ارزیابی سازمان امور دانشجویان در سومین روز از نشست معاونین دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور درباره ارزیابی خدمات دانشجویی دانشگاههای کشور ضمن تشریح فرایند و نتایج ارزیابی خدمات دانشجویی دانشگاهها در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ از سوی این دفتر اظهار کرد: کارنامه عملکرد دانشگاه ها به خودشان منعکس شده و دانشگاه ها می توانند با استفاده از آن، نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده و برای ارتقای کیفیت خدمات خود برنامه ریزی کنند.
وی اعلام کرد: در این ارزیابی دانشگاه های صنعتی اصفهان، الزهرا(س) و خوارزمی به عنوان دانشگاههای برتر و دانشگاه های بیرجند، ارومیه، تهران، اصفهان، علامه طباطبایی، رازی کرمانشاه و فردوسی مشهد نیز به عنوان دانشگاههای شایسته تقدیر انتخاب شدند.
مدیر کل دفتر نظارت و ارزیابی سازمان امور دانشجویان افزود: این ارزیابی برای سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ نیز از ابتدای بهمن ماه آغاز شده و تلاش می شود از نتایج آن برای سطحبندی دانشگاهها در زمینه ارائه خدمات دانشجویی استفاده شود.
شرانجانی گفت: بسترسازی جهت سیاست گذاری و برنامهریزی، ایجاد زمینه افزایش بهرهوری و تقویت زمینههای پاسخگویی دانشگاه ها به ذینفعان خود، از اهداف این ارزیابی میباشند.
به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، در سومین روز از هفتادوسومین نشست معاونان دانشجویی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور و همزمان با ایام الله دهه فجر، از دانشگاههای برتر که در فرایند ارزیابی خدمات دانشجویی از سوی دفتر نظارت و ارزیابی سازمان امور دانشجویان، منتخب شده بودند، تقدیر به عمل آمد.
در این فرایند سه دانشگاه صنعتی اصفهان، الزهرا(س) تهران و خوارزمی به عنوان دانشگاه برتر و شش دانشگاه ارومیه، تهران، اصفهان، علامه طباطبائی، رازی کرمانشاه و فردوسی مشهد، بیرجند شاسته تقدیر شدند.
معیارها و شاخصهای ارزیابی در ۳ مولفه درون داد، برون داد و پیامد تنظیم شده است و بسترسازی جهت سیاست گذاری و برنامهریزی، ایجاد زمینه افزایش بهرهوری، سطحبندی دانشگاههااز نظر خدمات، تقویت زمینههای پاسخگویی به ذینفعان از اهداف این ارزیابی هستند.
انتهای پیام
نظرات