به گزارش ایسنا. این بیانیه عملاً توافق را از بین برد و سوء تفاهم فاحش بین استرالیا و اوکراین در بحبوحه تلاشهای خلبانان اوکراینی برای فرار از هواپیماهای روسی را نشان داد.
روابط بین ارتش دو کشور به دلیل بی میلی وزارت دفاع استرالیا برای برآورده کردن درخواستهای اوکراین برای تجهیزات مازاد تیره شده است. این شامل هلیکوپترهای MRH-۹۰ تایپان Taipan نیز میشود.
بر خلاف بسیاری از کشورها، استرالیا تصمیم گرفته است که سفارت خود را در کییف بازگشایی نکند و این امر باعث کاهش تماس مستقیم بین کشورها شده است.
ایده ارائه جنگندههای هورنت استرالیا در ابتدا در مارس سال گذشته مطرح شد و دو ماه بعد، اخباری مبنی بر تمایل دولت آمریکا به انتقال این هواپیما که در خدمت نیروی هوایی استرالیا بود، ظاهر شد. هورنتها که برای ناوهای هواپیمابر طراحی شده است، دارای ارابههای فرود قوی مناسب برای باندهای آسیب دیده در جنگ اوکراین است که به آنها امکان میدهد روی باندهای کوتاه بلند شوند و فرود آیند. با این حال، اوکراین به دلیل ترس از چالشهای لجستیکی عملیات همزمان دو نوع جنگنده خارجی، مذاکراتی را با دولتهای آمریکا و اروپا برای جنگندههای F-۱۶ Fighting Falcons آغاز کرد.
انتهای پیام
نظرات