احمدرضا دالوند شامگاه، ۱۰ بهمنماه در در نشست مشترک شورای برنامهریزی و توسعه لرستان که در سالن جلسات اتاق بازرگانی استان برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته ۹۴۲ پروژه با اعتبار ۲۰۳۴ میلیارد تومان داشتیم که ۷۸ درصد آن تخصیص یافت.
وی با بیان اینکه امسال تاکنون ۴۲ درصد اعتبارات تخصیص یافته است، افزود: بیش از ۹۰۰ پروژه نیمه تمام در استان وجود داشت.
معاون استاندار لرستان با اشاره به اینکه یکی از موانع توسعه استان نبود زیرساخت در حوزه آب، راه، درمان و ... است، افزود: در سفر ریاست جمهوری در آذر ۱۴۰۰، بارقه امیدی در استان ایجاد شد، ۱۵۵ مصوبه عمرانی با ۱۲ هزار میلیارد تومان در سفر داشتیم که ۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد معادل ۳۹ درصد آن تخصیص یافته است.
دالوند خاطرنشان کرد: پروژههای سفر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با وجود ۵۴۷ میلیارد تومان ماده ۱۷ در سفر اما تاکنون تخصیصی نداشتیم.
وی اضافه کرد: همچنین از ۱۵ هزار میلیارد خسارت سیل تاکنون ۴ هزار میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.
معاون استاندار لرستان بیان کرد: در ۲ سال اخیر پروژه راهآهن لرستان ۴۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته، ۲۷ کیلومتر چهارخطه و ۱۷۱ کیلومتر راه روستایی ایجاد که حوزه راه روستایی رتبه دوم کشور را داریم و ۱۰۹ پل به طول بیش از ۲ کیلومتر ساخته شده است.
دالوند ادامه داد: ۱۰۵ نقطه حادثهخیز در لرستان وجود دارد که باعث تلفات جانی در این نقاط میشود که در این راستا ۲۲ نقطه تا پایان سال آینده برطرف خواهد شد که نیازمند اعتبار است.
وی اظهار کرد: ۶۷۰ کیلومتر روکش آسفالت، ۸۵ کیلومتر نیوجرسی ۳۰۶۵ کیلومتر خطکشی انجام شده است و یکی از مشکلات اساسی در استان آب است.
معاون استاندار لرستان تصریح کرد: با وجود ۱۲ هزار میلیارد آب رواناب در استان و رتبه سوم یا چهارم پربارش، اما در بحث تامین آب شرب و آب کشاورزی مشکل داریم.
دالوند خاطرنشان کرد: در هیچ شهری از استان آب شرب قابل مدیریت و برنامهریزی شدهای نداریم، از اینرو به پروژههای آب و فاضلاب استان باید اعتبار ویژه اختصاص یابد.
وی اضافه کرد: ۲ سد کمندان و تاج امیر در دولت سیزدهم پیشرفت بالای دارند و شبکه پایین دست مروک با ۹۴ درصد پیشرفت در حال انجام است.
معاون استاندار لرستان با اشاره به پروژههای درمانی لرستان، گفت: در دو سال اخیر ۶۵ پروژه بهداشتی در ۲ سال اخیر به افتتاح رسیده و ۸۳ پروژه از جمله بیمارستان نیایش، گهر و رازی را داریم که ۱۱۰۰ تخت و ۵ هزار شغل را برای استان ایجاد خواهد کرد.
دالوند بیان کرد: در حال حاضر ۵۰۰ مدرسه کانکسی در لرستان وجود دارد که از ۱۶۸ تا ۱۰۵ از آنها آماده شده است که مابقی از آنها نیز نیاز به حمایت دارند.
وی ادامه داد: ضریب نفوذ گاز در لرستان ۹۹.۹۹ درصد بوده که امروز ضریب نفوذ در روستاها به ۹۷ درصد رسیده است.
معاون استاندار لرستان اظهار کرد: در حوزه مسکن ۷ هزار مسکن ساخته شده و ۲ هزار در سفر ریاست جمهوری کلنگزنی خواهد شد و ۱۸۱۸ هکتار زمین به شهرها الحاق شده است.
دالوند با بیان اینکه مجوز ماده ۲۳ سد معشوره تا هفته دیگه صادر میشود و تکمیل آن نیازمند تامین اعتبار است، افزود: در صورت بهرهبرداری از سد مخملکوه خرمآباد میتوان گفت که برای بالای ۲۰ سال آب شرب خرمآباد مشکلی نخواهد داشت.
وی تصریح کرد: ساختمان استانداری لرستان از پروژههای خاص بوده که سال ۹۰ کلنگزنی شد و این ساختمان امروز ۶۷ درصد پیشرفت دارد و چندین سال است که روند اجرایی آن متوقف شده و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل نیاز دارد.
معاون استاندار لرستان خاطرنشان کرد: تکمیل مصلیها و خانههای عالم و منازل و دفاتر ائمهجمعه نیازمند اعتبار ویژه است.
انتهای پیام
نظرات