شهنام عسکرپور در نشست خبری هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که امروز (۱۰ بهمنماه) به مناسبت دهه فجر برگزار شد، با اشاره به پذیرش دانشجویان در رشتههای جدید در این دانشگاه اظهار کرد: در یکی دو سال اخیر در ۱۴ تا ۱۵ رشته جدید جذب دانشجو داشتهایم.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در سفرهای متعدد مسئولان وزارت بهداشت به خوزستان در مورد مشکلات پذیرش دستیار به ویژه در رشتههای اطفال، بیهوشی و طب اورژانس، صحبت شده است. در این خصوص مصوب شده است که دانشجویان به صورت دستیار مستقیم و بدون گذراندن طرح و تعهدات وارد دوره تخصص شوند تا یکی از معضلات در این حوزه حل شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو با وجود محدودیت امکانات فیزیکی عنوان کرد: در چند سال اخیر پذیرش دانشجویان پزشکی از ۱۵۰ نفر و ۲۰۰ نفر به بیش از ۵۰۰ دانشجوی پزشکی، ۱۰۰ دانشجوی دندانپزشکی و حدود ۸۵ دانشجوی داروسازی رسیده است این در حالی است که در دانشگاه شهید بهشتی که سه برابر ما فضای آموزشی دارند نیز به همین میزان دانشجو میگیرند.
وی بیان کرد: میزان اشتغال دانشجویان ما بعد از کارشناسی، ۷۹ درصد است یعنی حدد ۸۰ درصد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بعد از کارشناسی یا در مقاطع بالاتر تحصیل میکنند یا سر کار میروند.
عسکرپور با اشاره به توانمندی دانشجویان این دانشگاه و میزان بالای قبولی دانشجویان در امتحانات جامع افزود: دانشگاه جندی شاپور اهواز رتبه چهارم کشور را در قبولی فارغ التحصیلان در مقطع ارشد دارد.
وی بیان کرد: دانشکده داروسازی دانشگاه نیز اعتبار پنج ساله و دانشکده پزشکی اعتبار دو ساله دریافت کردهاند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به اینکه تبدیل بیمارستان درمانی به بیمارستان آموزشی مراحل سختی دارد، بیان کرد: در حال تبدیل بیمارستان سوانح و سوختگی آیتالله طالقانی اهواز به بیمارستان آموزشی هستیم. برنامهریزی برای آموزشی شدن بیمارستان کرمی اهواز نیز در حال انجام است.
وی افزود: با کمک دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دانشکده بهبهان در حال پذیرش دانشجوی پزشکی است و به زودی این کار در دانشکده شوشتر هم رقم میخورد.
عسکرپور با اشاره پذیرش دانشجو از کشورهای مختلف نیز گفت: تعداد دانشجویان بینالملل دانشگاه جندی شاپور اهواز از ۳۹ نفر در سال ۹۹ به ۱۱۸ نفر ورودی امسال رسیده است و همچنان رو به افزایش است. تعداد رشتهها نیز به ۱۴ رشته افزایش یافته است.
انتهای پیام
نظرات