جواد گوزلی در گفتوگو با خبرنگاران، افزود: این محموله صادراتی به صورت رسمی پس از اخذ مجوزهای لازم از استان به مقصد کشور عمان ارسال شد.
وی با تشکر از ارگانها و سازمانهای مسئول برای صدور مجوزهای لازم و ایجاد کریدورهای صادراتی اظهار کرد: ماهیان زینتی صادر شده عمدتاً از خانواده دیسکس، کوپی، گلدفیش، آنجل، آروانا، مولی و تترا بودند که برای توسعه همکاری و به صورت نمونه به مقصد عمان از کشور خارج شده است.
مدیر شیلات و امور آبزیان آذربایجان شرقی با اشاره به تولید ۱۶ میلیون و ۳۰۹ هزار قطعه ماهی زینتی در سال گذشته در استان، گفت: شهرستانهای تبریز و آذرشهر دو قطب مهم تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در شمال غرب کشور هستند که از نظر ارزآوری و ایجاد اشتغال حائز اهمیت هستند.
وی ادامه داد: پرورش ماهیان زینتی در استان به دلیل داشتن امکانات اولیه تولید، زودبازده بودن، بازارپسندی و نزدیکی به کشورهای همسایه برای صادرات ماهی، جایگاه ویژهای برای سرمایهگذاری دارد.
گوزلی با اشاره به ایجاد اشتغال پایدار از طریق پرورش ماهیان زینتی، بیان کرد: در استان آذربایجان شرقی بیش از ۵۰ فروشگاه در حوزه فروش تجهیزات آکواریومی و ماهیان زینتی فعال است که لوازم و ماهیان زینتی را در اختیار شهروندان قرار میدهند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، وی افزود: به منظور رونق هرچه بهتر و بیشتر این صنعت، تشکیل تعاونی پرورش دهندگان ماهیان زینتی، ایجاد نمایشگاه دائمی و پایانه صادرات این گونه ماهیان جزو برنامههای اولویت دار مدیریت شیلات استان است.
انتهای پیام
نظرات