به گزارش ایسنا، سید وحید نحوی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با اشاره به توسعه این محصول دانشبنیان با هدف تسهیل و ایمنسازی ارتباط بین کاربر و سرورهای سازمانی، اظهار کرد: کیهان، سامانهای بومی با ویژگیهای منحصر به فرد است که دسترسی به خدمات سازمانی را ایمن و آسان میکند. این محصول با استقبال گسترده مراکز و مؤسسات دولتی مواجه شده و هم اکنون با استقرار در بیش از ۵۰۰ سازمان، کاربردهای آن در حوزه مشتری و سرور، برای بیش از حدود ۵۰۰ هزار کاربر فعال شده و ارتباط ایمن را ممکن کرده است.
وی خاطرنشان کرد: توزیع جغرافیایی دفاتر سازمانی، مراکز داده متعدد، ارائه خدمات بر بسترهای ابری، پشتیبانی از کاربران راه دور و استفاده از دستگاههای همراه، مرزهای سنتـی شبکهها را شکسته و سازمانها برای ارائه خدمات خود با مخاطرات متفاوتی نسبت به گذشته مواجهند. سامانه دسترسـی امن به خدمات سازمانی، مبتنـی بر الگـوی «اعتماد صفر»( Zero Trust) طراحی شده و به مدیران فناوری و امنیت اطلاعـات این امکـان را میدهـد که دسترسـی به خدمـات و منابع سازمان را به سادگـی در جزئیترین سطح مدیریت کننـد.
نحوی، سادگی استقرار و مدیریت، پشتیبانی از روشهای احراز اصالت چندعاملی (MFA)، وارسی سلامـت دستگاههای کاربران، حفظ محرمانگی در مسیر انتقال اطلاعات و تکیـه بر پروتکـلها و الگوریتمهای بومی و اختصاصی را از ویژگیهای این سامـانه دانست و یادآور شد: سامانه امنسازی دسترسی به سرویسهای سازمانی این محصول، یکی از نیازهای ضروری و امنیتی کشور است و نسخه اولیه آن در اوایل دهه ۸۰ با توجه به نیاز راهبردی کشور به راهکارهای بومی حفاظت از سرویسهای سازمانی طراحی و پیادهسازی شد. در ادامه این محصول متناسب با پیشرفت فناوری و نیاز سازمانها، بازطراحی شد و در گستره بزرگی از سازمانهای راهبردی و دولتی و همچنین شرکتها و بانکهای بزرگ کشور مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، مدیر عامل این شرکت دانشبنیان، افزود: حفاظت از سرویسهای حیاتی از نظر کنترل دسترسی و جلوگیری از نشت اطلاعات خصوصاً در پی گسترش نیاز به دسترسیهای از راه دور و ارائه خدمات برخط، از دغدغههای مهم مدیران سازمانهاست و سامانه ما این دغدغهها را برطرف کرده است.
انتهای پیام
نظرات