محمد فلاح کهن در گفت و گو با ایسنا با برشمردن مزیتها و دستاوردهای دیگر نمایشگاههای تخصصی، بیان کرد: ظرفیتهای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و کشاورزی هر منطقهای را باید در مقیاس بهتری از جمله جشنوارهها معرفی کرد و در همین راستا با توجه به وجود ۲۰ هزار نفر شتر در جامعه عشایری و روستایی جنوب کرمان، جشنواره شتر به میزبانی شهرستان قلعه گنج برگزار خواهد شد.
وی ظرفیت پرورش شتر را در جنوب کرمان و جامعه عشایری منحصر به فرد عنوان کرد و افزود: جنوب استان کرمان و شهرستانهای حاشیه مرتع جازموریان با توجه به شرایط موجود برای پرورش و نگهداری شتر مساعد است که از ۲۰ هزار نفر شتر ۱۰ هزار نفر توسط جامعه روستایی نگهداری میشود که علاوه بر تامین نیازهای منطقهای فرآوردههای آنها به مناطق دیگر کشور ارسال و مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
فرماندار شهرستان قلعه گنج از فعال شدن ستاد اجرایی جشنواره خبر داد و گفت: این جشنواره به صورت ملی برگزار خواهد شد و از حضور مسئولان کشوری میتوانیم به عنوان یک فرصت استفاده کنیم تا برای مسائل اقتصادی پیرامون شتر از جمله گوشت، شیر و پشم آن برنامهریزی دقیق همراه با درآمدزایی مفید و مقرون به صرفه انجام شود.
فلاح کهن از تامین زیرساختهای لازم برای برگزاری هر چه بهتر جشنواره شتر سخن به میان آورد و افزود: همه دستگاههای ذیربط از جمله سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان و اداره کل امور عشایر جنوب و سایر دستگاههای اجرایی نقش موثری برای برگزاری هر چه بهتر جشنواره شتر خواهند داشت.
فرماندار شهرستان قلعه گنج زمان برگزاری جشنواره ملی شتر را در ایام دهه فجر اعلام کرد و افزود: تامین زیرساختهای لازم به صورت جدی و با هم افزایی همه دستگاههای اجرایی در دستور کار قرار دارد.
وی همچنین از اجرای برنامههای متنوع فرهنگی و برپایی نمایشگاه تولیدات روستاییان و عشایر در حاشیه جشنواره شتر خبر داد.
انتهای پیام
نظرات