مجتبی یوسفی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به سفر رئیس جمهور به ترکیه درباره فرصت های سیاسی و اقتصادی انجام این سفرها در دولت سیزدهم، بیان کرد: سیاست دولت سیزدهم در حوزه سیاست خارجی نسبت به دولت های قبل تغییر کرد. در این دولت همه تخم مرغ ها در یک سبد گذاشته نشد تا صرفا با چند کشور محدود اروپایی و آمریکا ارتباط برقرار کنیم بلکه در این دولت از ظرفیت دیپلماسی چند وجهی استفاده شد.
وی در ادامه اظهار کرد: دولت سیزدهم تلاش کرد به دنبال اشتراکات زیادی که با کشورهای همسایه خود داریم، ارتباط موثری با کشورهای همسایه برقرار کند. ما منافع مشترکی نیز داریم، زمانی که منافع مشترک کشورها به هم گره بخورد، می توانیم امنیت پایدار دو کشور را تضمین کنیم.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: معاهدات پولی دو جانبه و حذف دلار که در این دولت به نتیجه رسید و به نوعی تسهیل مراودات اقتصادی و سرمایه گذاری در حوزه انرژی و خدمات فنی و مهندسی بود همه نتیجه این نگاه در سیاست خارجی است.
یوسفی در پایان گفت: مواضع شفاف و دقیق رئیس جمهور در خصوص وقایع منطقه و به ویژه نسل کشی که رژیم غاصب صهیونیستی انجام می دهد خود از دیگر نقاط قوت این دولت است. این مواضع هم به هم افزایی بیشتر و هم تقویت اشتراکات با سایر کشورها کمک می کند.
انتهای پیام
نظرات