• شنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1402110704540
  • خبرنگار : 50130

اشتغال ۱۳۰۰ نفر از مددجویان در بنیاد تعاون زندانیان کردستان

اشتغال ۱۳۰۰ نفر از مددجویان در بنیاد تعاون زندانیان کردستان

ایسنا/کردستان مدیر بنیاد تعاون زندانیان نمایندگی کردستان گفت: بنیاد تعاون زندانیان کردستان با داشتن ۴۶ کارگاه فعال به‌صورت خودگردان، مشارکت یا واگذاری به کارآفرین و اعزام زندانیان به مراکز صنعتی و دولتی، موفق به ایجاد اشتغال برای ۱۳۰۰ نفر از زندانیان شده است.

 شهرام حنیفی امروز (هفتم بهمن ماه) با اشاره به اشتغال زندانیان در کردستان گفت: از این تعداد ۴۸۰ نفر به‌صورت اعزام به کار خارج از زندان و مراکز خصوصی و دولتی مشغول به کار شدند و بقیه در کارگاه‌های داخل و خارج از زندان شاغل هستند. متوسط دریافتی زندانیان اعزام به‌ کار و کارگاهی با توجه به ساعت کارکرد و کیفیت کار آنها (سطح مهارت) به آن‌ها پرداخت می‌شود.

وی بیان کرد: محصولات تولیدی زندانیان بنا بر نوع فعالیت شامل خودگردان، مشارکت، واگذاری به کارآفرین یا مراکز خصوصی و دولتی به فروش می‌رسد که در نوع فعالیت خودگردان توسط واحد بازرگانی بنیاد تعاون به بازار عرضه خواهد شد.

او با اشاره به اینکه مواد اولیه تولیدات زندانیان توسط بنیاد تعاون تهیه و در دسترس آنها قرار می‌گیرد، اظهار کرد: در نوع فعالیت مشارکت و واگذاری توسط کارآفرین و محصولات تولیدی شامل محصولات بتنی، تریکو، پرورش ماهی، پرورش قارچ و تولیدات صنایع دستی زندانیان با کمک و بازاریابی بنیاد تعاون یا برگزاری نمایشگاه‌ به بازار عرضه می‌شود.

حنیفی ادامه داد: عمده فعالیت‌های کشاورزی بنیاد تعاون زندانیان استان کردستان شامل کاشت جو، گندم، فرنگی جات، محصولات گلخانه، پرورش قارچ و محصولات باغی شامل گل محمدی، صنوبر، سیب زرد و قرمز و ... است.

وی گفت: در راستای تشویق کارآفرینان برای راه‌اندازی و فعالیت کارگاهی داخل و خارج از زندان‌ها و تشویق مراکز خصوصی برای به‌کارگیری زندانیان این بنیاد با همکاری اداره کل زندان‌ها و اداره مراقبت بعد از خروج و بررسی در کمیته اشتغال اقدام به معرفی کارآفرینان به بانک برای دریافت تسهیلات تبصره ۱۶ با کارمزد بانکی ۴ درصد می‌کند.

مدیر بنیاد تعاون زندانیان نمایندگی استان کردستان افزود: محصولات تولیدی زندانیان شامل صنایع دستی (تسبیح، وسایل چوبی دکوری، گیوه، فرش دستبافت، کیف پول چرم، ساک و کوله پشتی)، محصولات خیاطی و تریکو (لباس بیمارستانی، پافر، شلوار، لباس‌های ورزشی)، صنایع فلزی (در و پنجره، فرغون و ...)، بند ساعت، زغال، کاسه سفالی و محصولات کشاورزی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha