• پنجشنبه / ۵ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402110503752
  • خبرنگار : 50589

اولین باشگاه موتورسواری شمال‌غرب کشور در تبریز افتتاح شد

اولین باشگاه موتورسواری شمال‌غرب کشور در تبریز افتتاح شد

ایسنا/آذربایجان شرقی اولین باشگاه موتورسواری شمال‌غرب کشور امروز (پنجشنبه) با حضور مهدی نوایی، مدیرکل ورزش‌وجوانان شهرستان تبریز و سیامک امیرخیزی، رئیس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی آذربایجان‌شرقی افتتاح شد.

حامد بنا آبادی، موسس این باشگاه امروز (پنجشنبه 5 بهمن) در نشست خبری افتتاح این باشگاه، اظهار کرد: بیش از ۲۰ سال درحال فعالیت در رشته موتورسواری هستم اما متاسفانه بحث آموزش از پایه در استان‌مان وجود نداشت. دوره‌های موتورسواری و اتومبیلرانی فدراسیون را گذرانده‌ام و پس از گرفتن مدرک مربیگری موتورسواری پا به این عرصه و تاسیس باشگاه گذاشتم.

او ادامه داد: وجود یک آکادمی تخصصی و باشگاه موتورسواری نیاز مبرم استان بود. متاسفانه استفاده از موتور به صورت سنتی رواج دارد و اصلی‌ترین هدف ما در این باشگاه ترویج استفاده درست از این وسیله نقلیه‌ی است. البته در بخش استعدادیابی و بُعد قهرمانی نیز فعالیت خواهیم کرد. فعلاً فعالیت در رشته اتومبیل‌رانی را آغاز نکرده‌ایم.

او گفت: جوان‌ترین عضو باشگاه موتورسواری تبریز، دختر خودم با ۸ سال سن است و از ۷-۶ سالگی هر فردی که قادر به حفظ تعادل موتور باشد می‌تواند فعالیتش را آغاز کند.

بنا آبادی تصریح کرد: علاوه بر پرورش استعدادها، می‌توانیم در مسابقات مختلف شرکت کنیم و امیدواریم اسپانسرهای خوبی جذب کنیم. جذب اسپانسر خارجی اگر منع قانونی نداشته باشد مشکلی ندارد.

او بیان کرد: انتظار ما از اصحاب رسانه معرفی موتورسواری به عنوان یک رشته ورزشی است. در صورت جذب اسپانسر مالی قوی، در نظر داریم پیست چندجانبه موتورسواری و اتومبیل‌رانی در تبریز احداث کنیم.

او در پاسخ به این سوال که آیا رشته ورزشی موتورسواری صرفاً به افراد مرفه جامعه اختصاص دارد یا خیر؟ گفت: تجهیزات این ورزش گران است. علاقه‌مندانی داریم که خودرو شخصی ندارند اما در رشته اتومبیل‌رانی فعالیت می‌کنند و این نشئت گرفته از علاقه‌شان است. اما به هر حال این رشته از لحاظ سخت‌افزاری هزینه‌بر است‌.

موسس باشگاه موتورسواری تبریز مطرح کرد: فعلاً در موتورهایی که به مجوز نیاز ندارند (زیر ۲۵۰ سی‌سی) فعالیت می‌کنیم و افراد برای استفاده از موتورهای سنگین به گرفتن مجوز و پلاک ورزشی از هیات موتورسواری و اتومبیلرانی استان نیازمندند.

او در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا برآورد شده که احداث یک پیست استاندارد موتورسواری به چه مقدار هزینه نیاز دارد؟ گفت: متاسفانه به رغم عدم وجود چنین چیزی در کشورمان، هزینه‌ای را در این رابطه برآورد نکرده‌ایم اما مطمئناً دارای هزینه سنگینی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۱-۰۶ ۰۰:۱۶

انشاالله که موفق باشید