به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی ﺳﻠﺴﻠﻪ روﯾﺪادﻫﺎی «دوﺷﻨﺒﻪﻫﺎی اﺳﺘﺎرتآﭘﯽ» ﺑﺎ ﻣﺸﺎرﮐﺖ ﺻﻨﺪوقﻫﺎی ﭘﮋوﻫﺶ و ﻓﻨﺎوری و سرمایه گذاران خطرپذیر در ﺣﺎل ﺑﺮﮔﺰاری اﺳﺖ و ﻫﺪف آن، ﻣﻌﺮﻓﯽ اﺳﺘﺎرتآپﻫﺎی ﺣﻮزهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬاران و ﺑﻬﺮهﺑﺮداران ﺑﺎﻟﻘﻮه اﯾﻦ ﻃﺮحﻫﺎ اﺳﺖ.
از اردیبهشت ۱۳۹۹ تاکنون (دی ماه ۱۴۰۲)، ۵۰ رویداد دوشنبههای استارتآپی برگزار شده و ۴۲۲ استارتآپ با هدف جذب سرمایه در این رویدادها حضور داشتهاند و این رویداد در حوزه خوراک دام و امنیت غذایی ۱ و ۲ به منظور سرمایهگذاری جسورانه، به همت صندوق نوآوری و با مشارکت یکی از شرکتهای دانشبنیان و ارائه ۱۷ استارتآپ فعال در این حوزه با هدف جذب سرمایه مورد نیاز در محل صندوق برگزار شد.
یکی از این استارتآپها با طرح «تولید خوراک دام سبک (کنسانتره گوسفند پرواری) بر پایه پسماند غذایی بهداشتی» و یکی دیگر از استارتآپها با طرح «سیستم مدیریت زنبورستان و کندوی هوشمند بیدار»، موفق به عقد قرارداد با یکی از شرکتهای دانشبنیان و جذب سرمایه درخواستی شدند.
کاهش قیمت تمامشده خوراک دام به میزان ۴۰ تا ۴۵ درصد بدون حذف هرگونه استاندارد علمی و نیازهای دامی، تشکیل شبکه تامینکنندگان مکانیزه پسماندهای پرمصرف، خوشخوراک بودن، حذف امکان فسادپذیری، افزایش سرعت هضم، بهبود عملکرد تولیدمثل دام، افزایش مقاومت به تنشهای محیطی (لیکوپن)، از مزایای طرح تولید خوراک دام سبک است.
سیستم مدیریت زنبورستان بیدار نیز یک راهکار مبتنی بر اینترنت اشیاء برای محافظت از کندوهای زنبور عسل و افزایش بهرهوری و تولید آنها است. بخش سختافزاری این سیستم داخل کندو قرار گرفته و اطلاعات دما، رطوبت، صدا و وزن قابها را جمعآوری و با استفاده از گرمایش و سرمایش، دمای داخل کندو را کنترل میکند.
بخش نرمافزاری سیستم نیز شامل سرور رایانش ابری و اپلیکیشن موبایل است که رابط کاربری زنبوردار است. هوش مصنوعی مبتنی بر یادگیری عمیق (Deep Learning) رفتارشناسی زنبورعسل را امکانپذیر میکند.
انتهای پیام
نظرات