• یکشنبه / ۱ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402110100190
  • خبرنگار : 71674

یک فعال دانشجویی در گفت‌وگو با ایسنا:

انجمن‌های علمی در پی خلق ثروت از دانش هستند

انجمن‌های علمی در پی خلق ثروت از دانش هستند

دبیر شورای هماهنگی مجمع انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان معتقد است: ایجاد فرصت‌های کارآفرینی و حمایت از پروژه‌های دانش بنیان می‌تواند به خلق ثروت از دانش و ترقی فناورانه کمک کند و انجمن‌های علمی دانشجویی بستری مناسب برای تحقق این مهم هستند.

محمدرضا مفیدی در گفت‌وگو با باشگاه دانشجویان ایسنا، با اشاره به الزامات تحقق وعده حمایت از انجمن‌های علمی دانشجویی و اینکه تحقق این وعده چگونه منجر به توسعه ساختارمند انجمن‌های علمی دانشجویی خواهد شد؟ اظهار کرد: اساسا حمایت موثر و کارآمد از انجمن‌های علمی دانشجویی می‌تواند به توسعه ساختارمند و بهبود کیفیت فعالیت‌های علمی آن‌ها منجر شود. این حمایت می‌تواند شامل افزایش اعتبارات مالی با توجه به نیازهای واقعی و کارنامه فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی، فراهم کردن بسترهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مدرن و ایجاد فضاهای آموزشی و تحقیقاتی مناسب باشد.

وی افزود: حمایت از برگزاری کارگاه‌ها، همایش‌ها و پروژه‌های علمی با تاکید بر تطابق با نیازهای صنعت می‌تواند به توسعه مهارت‌ها و توانمندی علمی دانشجویان کمک کرده و نقش محوری در ایجاد جنبش نرم‌افزاری همه جانبه و عمیق در دانشگاه‌ها ایفا کند.

مفیدی با اشاره به اینکه انجمن‌ها در پی خلق ثروت از دانش هستند، درباره فرایند تسهیل و تحقق این مهم عنوان کرد: خلق ثروت از دانش یکی از دغدغه‌های دانشجویان است که نیازمند اقدامات جدی است و این اقدامات ممکن است شامل ارتقای ارتباط مستقیم انجمن‌ها با صنعت و بازار کار، شناسایی، آموزش و حمایت از دانشجویان مستعد برای تولید محصول نهایی از علم و ایجاد پلتفرم‌هایی برای انتقال فناوری از دانشگاه به صنعت باشد.

این فعال دانشجویی تصریح کرد:  ایجاد فرصت‌های کارآفرینی و حمایت از پروژه‌های دانش بنیان می‌تواند به خلق ثروت از دانش و ترقی فناورانه کمک کند و انجمن‌های علمی دانشجویی می‌تواند بستری مناسب برای تعریف پروژه‌های دانش بنیان و ایجاد شرکت‌های دانش بنیان توسط دانشجویان که بهترین و مطمئن‌ترین راه برای ارتقای وجه علمی کشورمان هستند، باشد.

وی تاکید کرد: اهمیت این پروژه‌ها و شرکت‌ها از بیانات حضرت مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۱ در جمع پژوهشگران و مسئولان شرکت‌های دانش بنیان که فرمودند «شرکت‌های دانش بنیان یکی از بهترین مظاهر و یکی از موثرترین مولفه‌های اقتصاد مقاومتی است.» اثبات می‌شود.

دبیر شورای هماهنگی مجمع انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان در پاسخ به اینکه انجمن‌های علمی چگونه می‌توانند نقش پیشران و محرک را برای پیوند علم و ثروت ایفا کنند؟ گفت: انجمن‌های علمی دانشجویی  به‌عنوان پیشران و محرک در پیوند علم و ثروت می‌توانند نقش اساسی ایفا کنند. این انجمن‌ها با برقراری ارتباط فعال با صنعت و بازار کار ایجاد بسترهای آموزشی با تمرکز بر ارتباط علم و بازار تشویق به شرکت در پروژه‌های تحقیقاتی و فناورانه و ایجاد فرصت‌های شغلی و کارآفرینی می‌توانند دانشجویان را به فعالیت‌های کاربردی و تجاری دعوت کنند.

این فعال دانشجویی اظهار کرد: همکاری با سازمان‌ها و شرکت‌های صنعتی در ایجاد برنامه‌ها و پروژه‌های مشترک و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه دانشجویان برای حل مسائل و چالش‌های کشور، می‌تواند به توسعه فضای دانشجویی و ایجاد شور و نشاط در میان این قشر فرهیخته کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha