به گزارش ایسنا، حمیدرضا صارمی با اشاره به بخشنامه سال ۱۳۸۶ معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، گفت: بر اساس این بخشنامه، نصب هرگونه دکل و تجهیزات مخابراتی در حیاط یا پشت بام ساختمانهای مسکونی، تجاری و اداری، طبق ماده صد قانون شهرداری ها، فعالیت عمرانی محسوب میشود و مستلزم هماهنگی و دریافت مجوز از شهرداری است. همچنین طبق تبصره یک ماده صد قانون شهرداری ها، مالکین اراضی و املاک واقع در محدوده شهر یا حریم آن باید قبل از هر اقدام عمرانی یا تفکیک اراضی و شروع ساختمان، از شهرداری پروانه اخذ کنند و شهرداری میتواند از عملیات ساختمانی بدون پروانه یا مخالف مفاد پروانه به وسیله مأمورین خود جلوگیری کند.
معاون شهرداری تهران ادامه داد: بنابراین دکلهای رادیویی و مخابراتی که اپراتورهای آنها، تاکنون اقدام به دریافت مجوز از شهرداری تهران نکرده اند، غیر مجاز محسوب می شوند. اکنون ۹۴۳ دکل مخابراتی غیرمجاز و دارای رأی ماده صد در شهر تهران وجود دارد که مطابق بند (ت) تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور در صورتی که تا قبل از تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ نسبت به اخذ مجوز اقدام می کردند، آراء آن ها تبدیل به اخذ عوارض می شد.
بر اساس گزارش روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، وی افزود: اکنون از آنجاییکه مهلت اجرای این قانون به اتمام رسیده است، به منظور ممانعت از تداوم مشکلات و معضلات فنی و بهداشتی دکل های مذکور و به لحاظ اهمیت اجرای آراء صادره از کمیسیون های ماده صد، ضرورت اجرای آراء مذکور در خصوص دکل های رادیویی و مخابراتی که اپراتورهای آن ها، تاکنون اقدام به دریافت مجوز نکرده اند، طی نامه ای به شهرداران مناطق ۲۲ گانه ابلاغ شد و شهرداران مناطق موظف به اجرای این آراء هستند.
انتهای پیام
نظرات