دکتر خسرو ملک خسروی، مدیر عامل این شرکت دانشبنیان در گفتوگو با ایسنا، تولید مواد اولیه دارویی را از زمینههای تحقیقاتی این شرکت دانست و گفت: در این راستا راکتورهای شیمیایی را که به آن پایلوت راکتور نیز گفته میشود، در حجمهای مختلف یک لیتر تا ۵۰ لیتر از جنس شیشه پیرکس مقاوم به دما و حلالهای شیمیایی به تولید رساندیم. این راکتور برای انجام واکنشهایی چون سنتز، پلیمریزاسیون، تیتراسیون و تقطیر به کار میرود.
وی سادگی و در دسترس بودن اجزای تشکیلدهنده راکتور را از ویژگیهای مهم این دستگاه نام برد و اظهار کرد: تقطیر و رفلاکس در یک دستگاه، استفاده از پنج حجم متفاوت راکتور با یک دستگاه، استفاده از دو روش گرمایی راکتور با یک دستگاه، امکان شستوشوی آسان کلیه اجزا، استفاده از قطعات الکترونیکی و مکانیکی با استانداردهای اروپا و نگهداری خلأ در حین کارکرد از دیگر مزیتهای راکتور تولیدشده در این شرکت است.
ملک خسروی دستگاه اسپری درایر را از دیگر دستاوردهای این شرکت نام برد و گفت: این دستگاه برای خشک کردن حلالها و محلولهای دارویی کاربرد دارد و از آن برای صنایع دارویی، غذایی و سایر صنایع آرایشی و بهداشتی و شویندهها استفاده میشود.
ملک خسروی با بیان اینکه این محصولات به تولید رسیدهاند، از آغاز مذاکرات برای صادرات این دستگاهها خبر داد و یادآور شد: صادرات محصولات نیاز به الزاماتی دارد که در حال رایزنی هستیم.
انتهای پیام
نظرات