سید جمالالدین حسینی امروز، ۲۵ دی در نشست با رئیس و مدیران جهاد دانشگاهی خراسان رضوی که در سالن زندهیاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی برگزار شد، اظهار کرد: امروز وقتی میخواهیم سند توسعه استان را تهیه کنیم، شاید برخی آمارها نیازمند بهروزرسانی داشته باشد، اما دیگر ضرورتی برای انجام مطالعه جدید نداریم و تلاش جهاد دانشگاهی در تهیه طرح آمایش استان بسیار ارزشمند بوده است.
وی افزود: دغدغه سازمان برنامه و بودجه این است که چگونه دادهها و مطالعات انجامشده را ساماندهی کرده، فراتحلیل انجام دهیم و راهبردها را مشخص کنیم. در طرح آمایش ما به حوزههای ناترازی میپردازیم و وضع موجودمان را تحلیل میکنیم که البته یکی از نگرانیهای جدی ما ناترازیهاست و حالا باید موضوع انرژی را هم به آن اضافه کنیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه سند توسعه استان باید به نحوی تهیه شود که قابل استناد و اجرا باشد، بیان کرد: امیدواریم در این زمینه بتوانیم از ظرفیت جهاددانشگاهی استفاده کنیم.
حسینی با ارزیابی مطلوب از بازدیدی که از حوزههای مختلف سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی به عمل آورد، عنوان کرد: در این بازدید تلاش جهاددگونه همکاران این نهاد کاملا مشهود بود و نشان داد که رسیدن به هدف برای شما اهمیت دارد، نه موانعی که در پیش رویتان است.
وی با بیان اینکه خدمات جهاد دانشگاهی در حوزه پزشکی که با تعرفههای پایین صورت میگیرد این سازمان را به نهادی پیشرو در ارائه خدمات درمانی به مردم تبدیل کرده است، گفت: در حوزههای پژوهشی، گردشگری، آموزشی و فرهنگی نیز فعالیتهای جهاد دانشگاهی در خراسان رضوی، منحصربهفرد است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان رضوی با بیان اینکه چشمانداز خوبی برای جهاد دانشگاهی میتوان متصور شد، افزود: وجود این سازمان غنیمتی در خراسان رضوی است، چراکه برخی محدودیتهایی که در بخشهای دولتی وجود دارد در این نهاد دیده نمیشود.
حسینی همچنین درخصوص تخصیص اعتبار به سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی بیان کرد: در این زمینه باید نقش جهاد دانشگاهی را در حوزه بهداشت و درمان استان درنظر بگیریم تا تدبیر مناسبی در این راستا اندیشیده شود.
وی ادامه داد: ما برای اجرای پروژههای توسعهمحور در استان وقت میگذاریم و راهبرد و سیاست کلان دولت این است که منابع را به نحوی استفاده کنیم که سرمایهگذاریها به نحو مطلوب و با بیشترین بازدهی به سرانجام برسد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان رضوی با اعلام این خبر که تعداد ۵۱۲ پروژه در استان تا ابتدای سال ۱۴۰۳ به بهرهبرداری خواهد رسید، اضافه کرد: خوشبختانه با وفاقی که میان استانداری خراسان رضوی و سازمان مدیریت و برنامهریزی استان و کشور وجود دارد، تلاش میکنیم پروژههای نیمهتمام را هر چه سریعتر به سرانجام برسانیم. یکی از مهمترین استراتژیهای دولت در تامین منابع، مولدسازی املاک است که جهاددانشگاهی نیز چنین نگرشی را اتخاذ کرده است.
حسینی با تاکید بر اینکه ما در کنار جهاددانشگاهی حضور داریم، اظهار کرد: ظرفیتی که در جهاد دانشگاهی ایجاد شده با رویکرد حل مساله شکل گرفته است و باید قدردان چنین نگاهی در این سازمان باشیم.
جهاددانشگاهی؛ محلی برای اجرای پروژههای کاربردی
در ادامه حسین امینی مشهدی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی نیز با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی نهادی مسالهمحور است، بیان کرد: ما در تلاش هستیم به صورت کاربردی بر روی پروژههای علمی کار کنیم و با بررسی صحیح نیازهای مردم، نهادی واسط جهت پیوند دانشگاه و جامعه باشیم.
وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی در حوزههای پزشکی و پیشگیری از سرطان برنامههای توسعهای متنوعی دارد و پیشنهاد میشود بازدید از این نهاد در کارگروه سفرهای استانی رئیسجمهور قرارگیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان رضوی از فعالیتها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی خراسان رضوی در حوزههای پزشکی، فنی و مهندسی و علوم و فناوری مواد غذایی بازدید به عمل آورد.
وی همچنین با بازدید از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به گفتوگو با خبرنگاران این رسانه پرداخت.
انتهای پیام
نظرات