• دوشنبه / ۲۵ دی ۱۴۰۲ / ۱۷:۳۴
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1402102518161
  • خبرنگار : 71533

مشارکت شهروندان در انتخابات و چالش‌های آن

طباطبایی: برخی علاقمندند مشارکت پایین باشد تا به مجلس راه پیدا کنند

طباطبایی: برخی علاقمندند مشارکت پایین باشد تا به مجلس راه پیدا کنند

دبیر کل حزب ندای ایرانیان با اشاره به نظرسنجی‌هایی درباره میزان مشارکت انتخاباتی، اظهار کرد: برخی آقایان علاقمندند مشارکت پایین باشد تا به مجلس راه پیدا کنند و حتی از اعداد ۹ درصد و پایینتر از آن هم برای مشارکت انتخاباتی در تهران ابایی ندارند.

به گزارش ایسنا، شهاب طباطبایی در نشست «مشارکت شهروندان در انتخابات و چالش‌های آن» که در کانون وکلای دادگستری برگزار شد، با بیان اینکه در ایران معمولاً رأی مردم از خود مردم مهمتر است، اظهار کرد: طبق آخرین نظرسنجی میزان مشارکت در تهران ۹ تا ۱۸ درصد است. البته بعضی‌ها از عدد ۹ بدشان نمی‌آید. دبیرکل جبهه پایداری در مجلس دهم نفر ۳۲ بود و به مجلس راه نیافت اما در مجلس یازدهم با ۲۰۰ هزار رای کمتر از انتخابات مجلس دهم به‌عنوان نفر دوم وارد مجلس شد. معلوم است که در چنین شرایطی برخی آقایان علاقمندند مشارکت پایین باشد تا به مجلس راه پیدا کنند. حتی از اعداد ۹ درصد و پایینتر از آن هم برای مشارکت انتخاباتی در تهران ابایی ندارند.

وی افزود: ما همچنان دلمان برای کشور می‌سوزد و معتقدیم رادیکال‌های تندرو از هر دو طرف در زمین براندازی بازی می‌کنند. عده‌ای فکر می‌کنند دولت روحانی را بزنند سرریزش به سمت آن‌ها خواهد آمد در صورتی که اینطور نیست به سمت براندازی می‌رود.

دبیر کل حزب ندای ایرانیان یادآور شد: با وضعیت فعلی که با مردم و بانوان برخورد و مواجهه در جامعه انجام می‌شود و قوانینی که در این زمینه در همین مجلس وضع شده است، نمایندگان مجلس باید پاسخ دهند که چطور به چنین قوانینی نظارت می‌کنند؟ شنیدم که دوستی می‌گفت سر جای پارک با یک همسایه بحث کرده است و ساعتی بعد برایش پیامک حجاب آمده است! آن همسایه شماره پلاک او را اطلاع داده بود، این چه قانونی است؟ چه نظارتی بر آن وجود دارد؟

طباطبایی با بیان اینکه مردم از اصلاح‌طلبان و اصولگرایان عبور کردند، چنین ابراز عقیده کرد:  ما هنوز منتظریم به دلیل نارضایتی‌هایی که از پارسال اتفاق افتاد یک نفر نه به خاطر مردم که به خاطر رای آنان بیاید و عذرخواهی کند و بگوید آن رخدادها شایسته مردم ایران نبود.

وی تاکید کرد: همه نخبگان، مردم را از سیاست، زده کرده‌اند. این مردم می‌گویند اگر سرسوزنی روزنه امید ببینیم بازهم می‌ایستیم. مردم به براندازان روی خوش نشان نمی‌دهند و ما هم امروز همچنان می‌گوییم اصلاحات آخرین راه‌حل است.
تجربه نشان داده است که هر وقت موضوعات را به سمت بحران بردیم، راه‌حل سیاسی مسائل بدل به راه‌حل امنیتی شد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب معتقد است: مردم می‌گویند اعتراض کردیم نه کسی شنید، نه کسی دید نه کسی واکنش نشان داد. همین مجلس باید نسبت به این رخدادها واکنش نشان می‌داد. فرزند یکی از شهدای مشهور انقلاب به اصرار من در انتخابات ثبت‌نام کرد اما رد شد. به من می‌گفت هیئت‌های‌ اجرایی به من گفته‌اند تو ضدولایت فقیه هستی و می‌گفت من به آنان پاسخ دادم هر دو ماه یک‌بار خدمت رهبری می‌رسم، شما تاکنون رهبری را از نزدیک دیده‌ای؟

دبیرکل حزب ندای ایرانیان گفت: هم عوام‌فریبی و هم فریب عوام خوردن اشکال دارد. نخبگان سیاسی از هرآنچه درست نمی‌دانند انتقاد کنند. اگر امام‌جمعه‌ای روی اعصاب مردم است تذکر دهید. من می‌ترسم فردا آقای باهنر بیاید بگوید من را حذف کرده‌اند بس که هر روز حلقه خودی‌ها تنگ‌تر شده است.

وی تاکید کرد: خدا نکند اسفند امسال سکوت و بی‌تفاوتی مردم را نسبت به انتخابات ببینیم. هنوز فرصت باقیست و می‌توان شرایط را به سمت بهبود برد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha