• دوشنبه / ۲۵ دی ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1402102517762
  • خبرنگار : 71244

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد

استخدام ۷۲ هزار معلم جدید در سال آتی/ دبیرستانی‌ها معلمان را ارزیابی می‌کنند/کاهش تنوع مدارس

استخدام ۷۲ هزار معلم جدید در سال آتی/ دبیرستانی‌ها معلمان را ارزیابی می‌کنند/کاهش تنوع مدارس

وزیر آموزش و پرورش از استخدام بیش از ۷۲ هزار معلم جدید در سال آینده خبر داد و گفت: این استخدام بیش از ۶۰ درصد کل استخدام‌های دولت است.

به گزارش ایسنا، رضامراد صحرایی با بیان اینکه امروز تقاضای ما از همه این است که نقش ایجاد امید و امیدآفرینی در جامعه را به‌درستی ایفا کنند  گفت: پایه دهم و یازدهم امسال نهایی خواهد بود، در نتیجه معدل کتبی دیپلم با ضریب ۵۰ درصد برای ورود به دانشگاه‌ها مدنظر است.

وی با تاکید بر اینکه حتما کاهش نمره خواهیم داشت اما نمی‌خواهیم با مردم دو رو باشیم اظهار کرد: می‌توانیم به جای معدل کتبی، معدل کل را منتشر کنیم ولی معدل کتبی برای راهیابی به دانشگاه اهمیت دارد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بر اینکه نهضت ارتقاء کیفیت در مدارس راه افتاده است ادامه داد: این امر امروز مهمترین دغدغه ماست. سال پیش رو سالی به مراتب تحولی‌تر از  سالی است که در پایان آن هستیم. تاریخی‌ترین آزمون استخدامی کشور در سال گذشته برگزار شد که از نظر کمی و کیفی منحصر به فرد بود.

صحرائی اعلام کرد: سال آینده بیش از ۷۲ هزار معلم جدید با آزمون استخدامی  وارد آموزش و پرورش خواهند شد. نزدیک به ۲۰ هزار معلم جدید از دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی وارد خواهند شد که در تاریخ کشور بی‌سابقه است لذا همه امکانات را برای این رخداد بزرگ ملی بسیج کنیم.

وی ادامه داد: به من گفته شده که این استخدام بیش از ۶۰ درصد کل استخدام‌های دولت است این در حالیست که این افراد معلمانی هستند که آینده را خواهند ساخت.

وزیر آموزش و پرورش ضمن بیان اینکه مدرسه را دالان اشتغال و زندگی می‌کنیم نه دالان دانشگاه و صرفا دانش، لذا هدفگذاری شده تا پایان برنامه هفتم ۵۰ درصد دانش‌آموزان به هنرستانها بروند تاکید کرد: باید ۱۵۰۰ هنرستان بسازیم و می‌سازیم؛ اما مهمتر از آن هنرستانهای همجوار صنایع است که الگویی امیدوار آفرین هستند و پاسخگوی تحولات پیش روست. در برخی استانها هنرستان دریایی، بهداشت و درمان، کشاورزی و ... داریم یعنی با سرعت باید بتوانیم رشته‌ها را تغییر دهیم و این تغییر رشته‌ها باید سالانه باشد تا نیاز روز را پاسخ دهد. 

وی گفت: سیاست راهبردی آموزش‌وپروش در سال آینده، ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی است؛ البته مدارس دولتی برای ما اصل است. همچنین تنوع مدارس کاهش و کیفیت معلمان افزایش خواهد یافت.

وزیر آموزش و پرورش در پایان تاکید کرد: برای نخستین بار، در سه پایه متوسطه دوم دانش‌آموزان معلمان را ارزیابی خواهند کرد. برای پایه نهم و ششم نیز آزمون هماهنگ ملی خواهیم داشت. درباره کیفیت با کسی تعارف نداریم و چیزی را نمی‌پوشانیم. معیار عملکرد استانها در شاخص عملکرد راهبردی تنظیم خواهد شد.

وی افزود: معلمان کشور ۱۰ سال منتظر اجرای رتبه‌بندی بودند و در دو دولت هر ماه درباره رتبه‌بندی حرف زدند اما آنقدر اجرا نشد که در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ به بزرگترین مطالبه کشور تبدیل شد، دولت رئیسی اعلام کرد، رتبه‌بندی هر چه باشد اجرا خواهد کرد و لایحه آن با ۸ هزار میلیارد تومان به مجلس ارسال شد و با ۳۶ هزار میلیارد تومان تصویب و با ۵۰ هزار میلیارد تومان اجرا شد و اشکالات آن نیز در حال برطرف شدن است، دولت در شرایطی این رقم را پرداخت کرد که شما می‌دانید چه تنگناهایی داشت.

وی درباره مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با اجرای این مصوبه، میزان راهیابی داوطلبان مناطق محروم به دانشگاه‌های کشور به طرز چشمگیری تغییر کرده است، در استان کرمان تعداد رتبه‌های برتر ۶ برابر شده است، در گذشته ۳ هزار نفر برتر کنکور در بین ۱۱ استان تقسیم شده بود اما امروز در بین ۲۰ استان و۷ استان که سهم کمتری از رتبه‌های زیر سه هزار داشتند، جایگاهشان رشد کرد به عنوان مثال سهم استان سیستان و بلوچستان از ۰.۱۶ درصد به  ۰.۴۸ درصد رسید، مافیای کنکور به دنبال ابطال این مصوبه بود اما شورای نگهبان مصوبه کنکوری را احیا کرد.

صحرایی گفت: در سال آینده بیش از ۷۲ هزار معلم جدید استخدام می‌شوند و ۲۰ هزار نفر نیز از طریق دانشگاه فرهنگیان جذب می‌شوند که بیش از ۶۰ درصد کل استخدام‌های دولت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۰-۲۵ ۱۳:۵۶

شما از همین صحبت عمق فاجعه رو بفهم... دبیرستانی ها معلم ها رو ارزیابی کنند؟؟ با این کار معلمینی که تا به امروز زیر بار افزابش نمرات کیلویی نرفتن مجبور میشن نمره بدن که بعدا وزیر محترم بیان گزارش کار بدن و بگن افزایش نمره داشتیم در حد لالیگا .

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۲۷ ۲۱:۲۵

سلام چرا واقعا محدودیت سنی فوق لیسانس ها را بالا نمی برند ، چطور میشه که لیسانس و فوق ۴۰ ولی دکتری ۴۵ این چه عدالتیه؟