• پنجشنبه / ۲۱ دی ۱۴۰۲ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402102115293
  • خبرنگار : 50201

دربازدید خبرنگاران از شهرک صنعتی ساری مطرح شد

واحدهای تولیدی مازندران نیازمند حمایت دولت هستند

واحدهای تولیدی مازندران نیازمند حمایت دولت هستند

ایسنا/مازندران مدیر گروه صنعتی کیانفر گفت: در صورت پرداخت تسهیلات ۳۰۰ میلیارد تومان بانک، می‌توان طرح توسعه کارخانه "یو پی وی سی" این واحد تولیدی را با ۱۰ خط انجام داد.

عباس جمشیدی امروز در بازدید خبرنگاران در اجرای طرح "جام رسانه‌ای امید" با بیان از سال ۱۳۸۶به تولید انبوه رسید، اظهار کرد: این کارخانه فعالیت خود را  در زمینه تولید پروفیل‌های یو پی وی سی برای درب و پنجره‌های دو جداره و برای ذخیره انرژی آغاز کرد.

وی افزود: در کنار تولید یو پی وی سی نیز دیوار پوش برای سقف و دیوار منطقه شمال کشور هم تولید می شود و در کنار اینها سایر محصولات از جمله پلاستیک برای مصرف داخلی کارخانه تولید می کنیم.

جمشیدی گفت: پودر "یو پی وی سی" از صفر تا ۱۰۰ از بندر امام و غدیر به اینجا آورده می‌شود و در همین کارخانه تبدیل به شمش می‌شود و سپس تبدیل به درب و پنجره  دو جداره می‌شود.

واحدهای تولیدی مازندران نیازمند حمایت دولت هستند

مدیر کارخانه "یو پی وی سی" با اشاره به فعالیت این واحد از ۱۵ سال قبل تاکنون، گفت: تعداد ۳۰۰ نفر بیمه شده در سه شیفت و تعداد هزار تا هزار و ۵۰۰ نفر نیز به صورت غیر مستقیم در سراسر کشور با ما همکاری می‌کنند.

جمشیدی ادامه داد: تنها کارخانه‌ای است که هیچ شکایتی از طرف کارگران از مدیران کارخانه نشده است.

وی به بیان مشکلات پرداخت و گفت: از نظر مالی از طرف دولت به ما هیچ توجهی نمی‌شود و با وجود اینکه از یک بانک‌ درخواست تسهیلات داشتیم اما جواب منفی دادند و به‌رغم اینکه با چنگ و دندان در حال حفظ کارخانه و تولید هستیم.

مدیر کارخانه تصریح کرد: در گذشته یک تریلی بار تیتان به مبلغ دو میلیارد می‌خریدیم اما در حال حاضر با ۶ برابر شدن به ۱۲ میلیارد رسیده است.

جمشیدی خاطرنشان کرد: بین سه تا پنج میلیارد تومان سرمایه در گردش داریم اما هیچ بانکی به ما توجه نمی‌کند و می‌گوید؛ چند میلیارد سپرده در بانک بگذارید تا تسهیلات داده شود و اگر این مبلغ را داشتیم که دیگر نیاز نبود به بانک مراجعه کنیم.

واحدهای تولیدی مازندران نیازمند حمایت دولت هستند

وی با بیان اینکه ۳۰۰ میلیارد تومان به بانک درخواست دادیم اما موافقت نشد، یادآور شد: برای خاموش نشدن کارخانه مجبور به قرض گرفتن و فروختن ملک هستیم اما بانک توجهی ندارد.

مدیرکارخانه با بیان اینکه با ۳۰۰ میلیارد تومان مشکل حل می‌شود، خاطرنشان کرد: برای طرح توسعه ۱۰ خط از نظر زیربنایی آماده است و فقط منتظر سرمایه هستیم تا بتوانیم چند نیروی دیگر جذب کنیم.

جمشیدی گفت: از نظر صادرات نیز محصولات به افغانستان، قرقیزستان،عراق صادر می‌شود همچنین مالک تیم بسکتبال هستیم که در لیگ برتر حضور دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha