• پنجشنبه / ۲۱ دی ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1402102115238
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

محورهای استراتژیک توسعه طب ایرانی تشریح شد

محورهای استراتژیک توسعه طب ایرانی تشریح شد

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل محورهای استراتژیک توسعه طب ایرانی و برنامه های این دفتر در جهت توسعه این طب را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر نفیسه حسینی یکتا در نشست روسای دانشکده‌ها و گروه‌های طب ایرانی، داروسازی سنتی، تاریخ پزشکی و اخلاق پزشکی و روسای ادارات طب سنتی، با بیان اینکه همه برنامه‌هایی که در دفتر داریم اعم از سیاست گذاریها و اقدامات در راستای توسعه منطقی طب ایرانی در سطح جامعه است، تصریح کرد: هدف غایی این برنامه‌ها ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت است که زمینه‌ساز دسترسی عادلانه و فراگیر مردم به خدمات طب ایرانی خواهد بود.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل با اشاره به ضرورت ساماندهی جدّی ابعاد مختلف کاربرد طب ایرانی در در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و نقش آن در توسعه طب ایرانی گفت: دفتر طب ایرانی و مکمل براساس نقشه جامع علمی، تحقیقاتی کشور با برنامه‌ریزی، پشتیبانی و نظارت بر امور مربوط به پژوهش، آموزش و خدمات پزشکی در زمینه طب ایرانی، تلاش دارد تا به ارتقای جایگاه آن به عنوان شیوه‌ای مستند به شواهد علمی و کارآمد در نظام سلامت دست یابد.

وی افزود: در این راستا تدوین «برنامه نقشه ماموریت محوری نقشه جامع توسعه طب ایرانی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با چشم انداز ۵ ساله» به عنوان نقشه جامع توسعه طب ایرانی مستند به شواهد جهت واگذاری اجرای بخشهای مد نظر به دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی با همکاری دانشکده‌ها انجام شد.

حسینی یکتا با بیان اینکه دفتر طب ایرانی و مکمل، به‌عنوان متولی سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی در حوزه طب ایرانی در کشور، بر اهمیت بین‌الملل این دانش تأکید دارد، اظهار کرد: این دفتر برنامه‌های مختلفی را برای توسعه بین‌المللی طب ایرانی در دستور کار دارد که در حال پیگیری و انجام است.

مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل با بیان اینکه برنامه مدون و منظمی برای بازدید از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و بررسی طب ایرانی داریم، تصریح کرد: این بازدیدها به‌منظور بررسی وضعیت طب ایرانی در دانشگاه‌ها و برنامه‌ریزی برای توسعه این دانش انجام می‌شود.

به گزارش وبدا، حسینی یکتا همچنین در خصوص موضوعاتی همچون جایگاه‌های شغلی متخصصان طب ایرانی در طرح ادغام، ضرورت پژوهش در دانشگاه‌ها، حمایت‌های مادی و معنوی این دفتر از برنامه‌های اعلامی دانشگاه‌ها، مکاتباب و رایزنی‌های گسترده دفتر طب ایرانی و مکمل با سازمانها و ارگان‌ها در راستای اجرای برنامه‌های دفتر طب ایرانی و مکمل سخن گفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha