• چهارشنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: دانشگاه‌های کشور
  • کد خبر: 1402102014381
  • خبرنگار : 71963

گام‌های جدی دانشگاه کردستان در جذب دانشجوی بین‌المللی

گام‌های جدی دانشگاه کردستان در جذب دانشجوی بین‌المللی

رئیس دانشگاه کردستان گفت: دانشگاه کردستان با ۱۲ هزار نفر دانشجو که بیش از ۵۰۰ نفر از آنها دانشجویان خارجی هستند، گام‌های خوبی در عرصه آموزش و تعلیم در کشور و در راستای تحقق خواسته‌های نظام اسلامی برداشته است.

به گزارش ایسنا، نشست هم‌اندیشی و پرسش و پاسخ با دانشگاهیان و فرهنگیان کردستان با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسین طائب در دانشگاه کردستان برگزار شد.

حامد قادرزاده در ابتدای این نشست ضمن خوشامدگویی، به معرفی اجمالی از وضعیت دانشگاه‌های استان پرداخت و اظهار کرد: در حال حاضر در استان کردستان ۴۰ هزار دانشجو در حال تحصیل هستند که کمتر از ۱۵ هزار نفر از آنها در دانشگاه‌های روزانه و بدون پرداخت شهریه هستند. 
وی افزود: انتظار می‌رود با نگاه ویژه‌ای که نظام مقدس جمهوری اسلامی به توازن، تعادل و توسعه پایدار دارد، عنایت ویژه‌ای به این مسئله داشته باشد.

رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه در حال حاضر دانشگاه کردستان رتبه ۱۰ را در میان ۱۱۵ دانشگاه دولتی دارد، عنوان کرد: دانشگاه کردستان ۴۰۰ نفر عضو هیات علمی دارد که ۱۶ نفر از آنها در جمع دانشمندان یک درصد برتر جهان قرار دارند. 

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه کردستان با ۱۲ هزار نفر دانشجو که بیش از ۵۰۰ نفر از آنها دانشجویان خارجی هستند، گام‌های خوبی در عرصه آموزش و تعلیم در کشور و در راستای تحقق خواسته‌های نظام اسلامی برداشته است.

حجت الاسلام حسین طائب در این نشست بحثی پیرامون تاثیر عملیات طوفان‌ الاقصی بر محیط بین‌الملل، منطقه‌ای و داخلی ارائه کرد و افزود: آمریکایی‌ها می‌خواستند قرن ۲۱ را قرن ارزش‌های مارکسیستی نامگذاری کنند و در این مسیر ایران را تهدید منطقه‌ای می‌دانستند. 

وی اظهار کرد: آمریکا سال ۲۰۲۳ ایران را به عنوان سومین چالش خود بعد از چین و روسیه معرفی کرد و سال ۲۰۳۰ را سالی سرنوشت ساز برای آمریکا و جهان دانسته‌اند.

مشاور فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عنوان کرد: اسرائیل نیز از ۱۲۶ سال پیش اعلام کرده بود که سه تهدید ایران، پیرامون و داخلی را پیش روی خود می‌بیند و برای مقابله با آنها برنامه دارد. 

وی با اشاره به اقدامات اسرائیل، خاطرنشان کرد: پس از اقدامات اسرائیل مانند تشدید محاصره زمینی و دریایی غزه، تعرض و اهانت مکرر به مسجد الاقصی و مسلمانان و برنامه‌ریزی برای انجام عملیات نظامی، حماس منتظر نماند و از طریق طراحی عملیاتی فراگیر و هوشمندانه آنها را غافلگیر کرد.

حجت الاسلام والمسلمین طائب عملیات طوفان الاقصی را موجب شکست ارتش اسرائیل، شکست قدرت سیاسی در اجماع سازی، وحدت سازی و مشروع سازی کشتار دانست و گفت: این عملیات آمریکایی‌ها و قدرت منطقه‌ای آنها را ضعیف کرد.

وی همچنین ارتقای نقش ایران در مقاومت و در منطقه، افزایش قدرت بازدارندگی و چانه زنی جمهوری اسلامی، تقویت جایگاه جهانی مقاومت، فرصت سازی و تولید بیشتر قدرت انقلاب اسلامی ایران در صحنه بین الملل را از جمله اثرات این عملیات برای کشور دانست. 

مشاور فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اهمیت حضور در انتخابات پیش رو در کشور نیز گریزی زد و یادآور شد: تاکید رهبر بر حضور در انتخابات برای تولید قدرت است و در جهاد تبیین مشارکت حداکثری و احساس تکلیف آحاد ملت ضروری است و نباید در این جبهه بی تفاوت باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کرستان، در ادامه نیز پرسش‌هایی از سوی حاضرین مطرح شد که توسط حجت الاسلام طائب پاسخ داده شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha