• سه‌شنبه / ۱۹ دی ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1402101913510
  • خبرنگار : 71560

گزارش کمیسیون بهداشت درباره اقدامات دستگاه‌ها در توزیع دارو

منظور: ۷۵ درصد اعتبارات بودجه‌ای حوزه درمان تخصیص یافته است

منظور: ۷۵ درصد اعتبارات بودجه‌ای حوزه درمان تخصیص یافته است

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: حوزه درمان در اولویت دولت قرار دارد و تاکنون ۷۵ درصد اعتبارات بودجه‌ای حوزه درمان تخصیص داده شده است.

به گزارش ایسنا، داوود منظور در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره ارزیابی اثر بخشی سیاست گذاری‌ها و اقدامات عملیاتی دستگاه‌های مسئول برای ساماندهی مشکلات زنجیره تامین و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی در کشور بیان کرد: حوزه درمان یکی از مسائل اصلی مردم است، ما باید به مردم عزیزمان امید بدهیم وظیفه ما و شما ایجاد امیدواری است. این‌که شرایط را سخت نشان دهیم و قدری هم در توصیف شرایط مبالغه کنیم خیلی سازنده نیست. در حوزه درمان اتفاقات بزرگی رخ داده است. ما نباید زحمات عزیزان در وزارت بهداشت را زیر سوال ببریم.

وی در ادامه اظهار کرد: باید نیمه پر و خالی لیوان را باهم ببینیم. اکنون بازار دارویی کشور به شرایط ثبات رسیده است و نسبت به زمانی که دولت تحویل گرفت قابل مقایسه نیست. ما در سال جاری هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌کنیم که ۵ هزار تخت تاکنون افتتاح شده و ۲ هزار تخت نیز تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

رئیس سازمان برنامه و بودجه در ادامه تصریح کرد: مجوز جذب ۲۵ هزار پرستار برای امسال صادر شده و تامین اعتبار آن صورت گرفته است، همچنین برای جذب ۱۸۰۰ عضو هیات علمی تامین اعتبار شده است و برای سال آینده نیز جذب ۱۲۰۰ هیات علمی پیش‌بینی شده است. ۲۹۵ همت تاکنون در حوزه درمان تامین اعتبار شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه تاکنون ۷۵ درصد اعتبارات بودجه‌ای حوزه درمان تخصیص داده شده است، تاکید کرد: حوزه درمان در اولویت دولت است، تاکنون اعتبارات هیچ بخشی به این میزان تخصیص داده نشده است. موارد باقی مانده را با جدیت دنبال می‌کنیم. سال گذشته ۱۳ همت برای حوزه دارویار تخصیص یافته بود اما امسال تا به امروز ۳۲ همت تخصیص یافته است.

منظور اضافه کرد: در بحث بیماران صعب‌العلاج تاکنون هفت همت به بیمه سلامت تخصیص داده شده است. از نمایندگان درخواست دارم که اطلاعات دقیق ارائه کنند. ما نافی این نیستیم که کارهایی مانده که باید انجام شود. مساله تخصیص ارز به حوزه درمان در اولویت ما قرار دارد تاکنون چهار میلیارد و ۲۷۳ میلیون دلار ارز به این حوزه تخصیص یافته است. ما به سمت الکترونیکی کردن نظام اطلاعات درمانی گام برداشته‌ایم و تقریبا تمام نسخه‌ها الکترونیکی شده‌اند. شفافیت در این حوزه پا برجا شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha