سهیلا رضایی در گفت وگو با ایسنا- افزود: یکی از مشکلات بافتهای فرسوده، وجود معابر خاکی و به تبع آن ایجاد شرایط نامطلوب برای زندگی مردم آن مناطق است لذا در جهت توسعه شهری، ایمنی در تردد مردم و رسیدن به استانداردهای مطلوب اقدامات ویژه ای در این خصوص بعمل آمده است.
وی ادامه داد: در این راستا حدود ۱۰۰ تن قیر رایگان به شهرداری شهرستان زهک برای آسفالت معابر خاکی محلات هدف بازآفرینی شهری اختصاص یافت که منجر به آسفالت سه معبر اصلی این شهر در محدوده بافت فرسوده با تراکم جمعیت بالا به مساحت ۹ هزار متر مربع شد.
رییس ستاد بازآفرینی شهری ادارهکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: این تخصیص در جهت بالابردن شاخصهای توسعه کالبدی در این محلات و ارتقای سطح زندگی ساکنان محلههای مورد هدف بازآفرینی شهری برنامهریزی شده و شهرداریها موظفند سهمیه قیر را صرف معابر خاکی کنند.
رضایی با اشاره به استعلام از شهرداریها مبنی بر ارائه مدارک و مستندات گذرهای خاکی بافت فرسوده،افزود: پس از بارگذاری قرارداد و نقشههای معابر در سامانه سبا، دریافت تاییدیه شرکت بازآفرینی شهری و ارائه ضمانتنامه از سوی شهرداریها، حواله قیر به نام شه داروها صادر میشود که در این زمینه محدودههای بافت فرسوده و سکونتگاه دارای اهمیت است.
انتهای پیام
نظرات