محمدرضا تاتاری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: پرستارها بیشتر برای ادامه کار به خارج استان یا خارج از کشور مهاجرت میکنند و حتی تعدادی از آنها خواهان تغییر شغل هستند و میخواهند در سایر مشاغل در استانهای دیگر مشغول به کار شوند.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مشکلات حوزه پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی کمبود پرستار است، گفت: اکنون ۱۳۵۰ نفر پرستار بالینی در دانشگاههای این استان مشغول کارند و تعداد تختهای بیمارستانی این استان ۱۲۵۰ تخت است.
تاتاری بیان کرد: میانگین کشوری تعداد پرستار نسبت به تختهای فعال بیمارستانی ۱.۲ درصد است. قرار این است تا سال ۱۴۰۴ این عدد به ۱.۸ درصد برسد.
وی ادامه داد: میانگین تعداد پرستار نسبت به تختهای فعال بیمارستانی در این استان، کمتر از یک درصد است. این امر سبب شده تا فشار کاری زیادی به پرستارهای استان وارد شود و این امر یکی از دلایل مهاجرت آنهاست. خراسان شمالی نیازمند جذب ۲۰۰ تا ۳۵۰ نفر پرستار در بیمارستانهاست.
وی تصریح کرد: دریافتی پرستارها نسبت به حجم کاری که انجام میدهند، ناچیز است و آنها نسبت به این دریافتی گلایه دارند.
مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: اجرای صحیح قانون تعرفهگذاری یکی از درخواستهای پرستارهاست. هرچند در این استان تلاش کردهایم این مشکل حل شود، اما اگر اشکالی در روند کار وجود داشته باشد، کشوری است.
انتهای پیام
نظرات