به گزارش ایسنا سید محمد میرزایی قمی در بازدید سید جعفر تشکری هاشمی - رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران - و علی اصغر قائمی - عضو کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران - از شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به تعداد ایستگاههای سنجش آلودگی هوا گفت: بهصورت کلی ۳۶ ایستگاه سنجش آلودگی هوا در تهران وجود دارد که ۲۲ ایستگاه متعلق به شهرداری تهران و ۱۴ ایستگاه هم متعلق به سازمان محیط زیست است و شاخص آلودگی هم براساس میانگین این ۳۶ ایستگاه مشخص میشود.
وی ادامه داد: در شهرداری مرکز و در پارک جنگلی کوهسار دو دوربین نصب شده که بهصورت آنلاین وضعیت هوای تهران را نشان میدهد.
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اضافه کرد: درحال حاضر ۱۸ تابلو نمایشگر شاخص آلودگی در تهران وجود دارد که به جز تابلوی ورزشگاه آزادی سایر تابلوهای نمایشگر روشن هستند.
میرزایی قمی در ادامه گفت: مذاکرات فشردهای با ژاپنیها انجام شده که نتیجه آن خریداری و احداث شش ایستگاه سنجش آلودگی هوای جدید در تهران است.
وی با اشاره به علل آلودگی هوا در تهران اظهار کرد: در تابستان ازن و در شش ماه دوم سال ذرات معلق کوچکتر از ۲.۴ میکرون علل اصلی آلودگی هوا هستند البته یکی از اقداماتی که انجام میدهیم نمونهبرداری از سوخت گازوئیلی است که به شرکت واحد داده میشود.
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اضافه کرد: امسال مناقصه سیاهه انتشار انجام و دانشگاه علم و صنعت برنده این مناقصه شد و انتهای سال آینده نتیجه اولیه مطالعات مشخص میشود.
میرزایی قمی با تاکید بر اینکه مهمترین اقدامی که در شرکت کنترل کیفیت هوای تهران انجام میدهیم، پیشبینی آلودگی هوا است، گفت: سامانهای ایجاد شده که قابلیت پیشبینی هواشناسی، آلودگی و کیفیت هوای شهر تهران را دارد و راهکارهای کاهش آلودگی هوا را نیز ارائه میدهد.
به گزارش سایت شهر وی اظهارکرد: برنامهای با ۱۵ محور در حوزه حمل و نقل تدوین شده که در تمامی حوزهها راهکارهای کاهش آلودگی هوا را نشان میدهد و بر مبنای آن میتوانیم از شدت آلودگی هوای تهران بکاهیم.
انتهای پیام
نظرات