به گزارش ایسنا، یاسین کیخا در نشست خبری اولین همایش ملی گفتگوی نخبگان که بعد از ظهر امروز، شنبه، ۱۶ دی در محل بنیاد ملی نخبگان برگزار شد، مهمترین سند حوزه نخبگان را سند راهبردی ملی نخبگان دانست و گفت: این سند در اوایل دهه ۹۰ مصوب شده و از آن زمان این سند رویکرد بنیاد ملی نخبگان قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه تاکنون مخاطب بنیاد ملی نخبگان. تک تک نخبگان بوده است، افزود: در این راستا ۱۳ دوره همایش نخبگان را برگزار کردیم و چهاردهمین دوره آن نیز برگزار خواهد شد، ولی در روز دوشنبه، ۱۸ دی قرار داریم اولین همایش ملی گفتگوی نخبگان را برگزار کنیم.
کیخا، مخاطب این همایش را اجتماعات نخبگانی و هیاتهای اندیشهورز عنوان کرد و یادآور شد: برگزاری این همایش تغییر رویکرد بنیاد را نشان میدهد و این امر را تبیین میکند که ما به دنبال فعال کردن موادی از سند راهبردی امور نخبگان هستیم.
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، زمان برگزاری این همایش را روز دوشنبه، ۱۸ دی در سالن وزارت کشور عنوان کرد و افزود: برگزاری همایش ملی گفتگوی نخبگان در راستای طرحی است که با کمک وزارت کشور و خانه اندیشهورزان تدوین شد که بر اساس آن هیاتهای نخبگانی برای رفع نیازهای استانی و ملی ایجاد میشود.
وی با بیان اینکه حکم دبیر هیاتهای نخبگانی در استانها توسط استانداران به عنوان نهاد بهرهبردار صادر میشود، ادامه داد: برگزاری همایش روز ۱۸ دی افتتاحیه اجرای طرح هیاتهای اندیشهورزان است تا از این طریق نظرات نخبگان به مسؤولان ارائه شود و از سوی دیگر نخبگان، مسائل واقعی را از زبان مسؤولان اجرایی کنند.
کیخا، خاطر نشان کرد: بعد از برگزاری این همایش با همکاری استاندارها، زمینه را برای ایجاد هیاتهای اندیشه ورز فراهم خواهیم کرد.
وی افزود: از سوی دیگر ستاد فناوریهای نرم معاونت علمی ریاستجمهوری بر خلاف سایر ستادها که فناوریمحور هستند، اندیشه بنیاد است و با همکاری معاونت علمی تلاش داریم تا این هیاتها پایدار باقی بماند.
به گفته وی، در اولین همایش ملی گفتگوی نخبگان، ۴۰۰ نخبه حضور دارند، ضمن آنکه ۸ هیات اندیشهورز که تاکنون ایجاد شده است، سخنرانی خواهند داشت. علاوه بر آن غرفههایی برای ارائه دستاوردهای اندیشکدهها دایر خواهد بود.
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به برنامههای این همایش، گفت: در صبح روز همایش پنلهای تخصصی حوزه اندیشهورزی و در بعد از ظهر نشست با استانداران، وزیر کشور و معاون علمی رئیسجمهور برگزار میشود.
وی تاکید کرد: در پایان همایش از برترین استانداران و رؤسای بنیادهای استانی نخبگان و هیاتهای اندیشهورز با بهترین عملکرد تقدیر میشود.
کیخا، شعار دولت را استفاده از نخبگان دانست و گفت: با این طرح درصدد هستیم که تقسیم کار ملی را در دولت تقویت کنیم.
وی همچنین در خصوص هیاتهای اندیشهورز، گفت: این هیاتها در دو بخش اولویت محور و تقاضا محور تشکیل میشود و این هیاتها در ۳ دسته الف، ب و ج تقسیمبندی میشوند.
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، افزود: با هیاتهای اندیشهورز تا ۲۰۰ میلیون تومان، هیاتهای دستهبندی تا ۱۲۰ میلیون تومان و هیاتهای دسته ج تا ۸۰ میلیون تومان قرارداد منعقد میشود.
انتهای پیام
نظرات