• شنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402101611026
  • منبع : نمایندگی اردبیل

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل:

جامعه علمی و دانشگاهی، مسیر فرهنگ گفت‌وگو را در جامعه ارتقاء دهند

جامعه علمی و دانشگاهی، مسیر فرهنگ گفت‌وگو را در جامعه ارتقاء دهند

ایسنا/اردبیل رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: فرهنگ گفت‌وگو و مناظره باید به همت جامعه علمی و با همراهی دانشجویان در جامعه تقویت شود.

به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، حسام رسولی، در مراسم اختتامیه مرحله استانی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان که در محل سالن جلسات شهید قاسم سلیمانی واحد اردبیل با حضور معاونین دانشگاههای اردبیل، اساتید و داوران و تیم های برگزیده و تیم اخلاق این مسابقه برگزار شد، گفت: ارتقاء بینش دانشجویان، تمرین تحمل نظر مخالف و شهامت بیان اندیشه از جمله توانایی های است که در مسابقات مناظره برای شرکت کنندگان ایجاد و تقویت می شود و افزایش پیدا می کند.

وی ادامه داد: در مناظرات دانشجویان چالش‌های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی  جامعه توسط دانشجویان به عنوان اقشار فرهیخته جامعه مورد بررسی و تحلیل قرار می‌گیرد و مساله شناسی و روش های حل مساله برای مسئولین و اقشار مختلف جامعه تبیین می شود .

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل، به روند برگزاری و داوری مسابقه اشاره کرد و افزود: شنیدن همواره سخت‌تر از سخنوری است چرا که شنیدن با تفکر و اندیشه همراه است.

رسولی از اساتید به عنوان پرورش دهنده دانشجویان یاد کرد و گفت: مرکز علمی مدیون تربیت فکری و اخلاقی اساتید هستند چرا که اساتید الگوی دانشجویان هستند.

وی با اعلام اینکه جهاددانشگاهی فرهنگ مناظره را با کمک اساتید و دانشجویان توانسته اند در جامعه ترویج دهد بیان کرد: امیدواریم در سال‌های آتی این مسابقات با کیفیت بهتر و با مشارکت و رقابت بیشتر دانشجویان همراه باشد.

در ادامه این مراسم، فنی اصل، معاونت اجتماعی و فرهنگی دانشگاه محقق اردبیلی، از همکاری فرهنگی و علمی جهاددانشگاهی با دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان یک نهاد علمی و انقلابی تقدیر کرد و با تبریک ولادت با سعادت حضرت زهرا(س) گفت: ۶۴ درصد دانشجویان و  ۴۰ درصد اعضای هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی را بانوان تشکیل می دهند که این اتفاق به برکت انقلاب اسلامی ایجاد شده است .

وی به فعالیت‌های علمی و فرهنگی جهاددانشگاهی اشاره کرد و ادامه داد: جهاددانشگاهی معمولا دنیال برنامه‌های تکراری نیست و بلکه به کارهایی وارد می شود در جامعه خلاء احساس می شود و این مهمترین ویژه‌گی جهاددانشگاهی است.

معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه محقق اردبیلی، به ضرورت برگزاری مناظرات دانشجویی در موضوعات مختلف در جامعه تاکید کرد و گفت: دانشگاه محقق اردبیلی آماده همکاری با سایر دانشگاهها در برگزاری مناظرات دانشجویی با موضوعات سیاسی، اجتماعی، علمی و ... است.

در ادامه این برنامه داوران مسابقه مناظره دانشجویی نیز به ارائه نظرات و پیشنهادت خود پرداختند و در پایان از دو تیم برگزیده و یک تیم اخلاق و داوران مسابقه با اهدا لوح تقدیر و هدیه نقدی تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است در مرحله استانی دوازدهمین دوره مسابقه مناظره دانشجویی در استان اردبیل، ۲۴ تیم از دانشگاه‌های استان اردبیل شرکت داشتند که دو تیم به مرحله کشوری راه یافته است.

همچنین اعضای تیم‌های برگزیده و تیم اخلاق می‌توانند در دوره‌های آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان اردبیل بصورت رایگان شرکت نمایند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha