به گزارش ایسنا، ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «با تمام احترام به آمریکا اما ما ستاره روی پرچم آمریکا نیستیم.»
براساس گزارش خبرگزاری آناتولی، بن گویر در ادامه افزود: «آمریکا بهترین دوست ما است اما قبل از هر چیز ما آنچه را که برای اسرائیل بهتر است، انجام خواهیم داد.»
وی همچنین گفت: هدف اصلی کوچاندن صدها هزار تن از نوار غزه به منطقه مرزی است و این امر به ساکنان (صهیونیست) غلاف غزه اجازه میدهد تا به دیار خود بازگردند و در امنیت زندگی کنند.
این اظهارات بن گویر پس از بیانیه وزارت خارجه آمریکا بیان شد که در آن تاکید شده بود که واشنگتن با اظهارات غیرمسئولانه «بتسلئیل اسموتریچ»، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی و بن گویر درخصوص اسکان فلسطینیان در خارج از غزه مخالفت دارد.
وزارت خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد که این سخنان تحریکآمیز است.
وزیر دارایی رژیم صهیونیستی روز یکشنبه بازگشت شهرکنشینها به نوار غزه پس از توقف جنگ را خواستار شده و مدعی شد، «فلسطینیهای نوار غزه باید به مهاجرت به کشورهای دیگر تشویق شوند.»
پس از وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، وزیر امنیت داخلی این رژیم نیز بازگشت شهرکنشینها به غزه را خواستار شده بود.
بن گویر مدعی شد، «تبلیغ راهحلی که ساکنان غزه را به کوچ تشویق کند، ضروری است و این راهحلی درست، عادلانه، اخلاقی و انسانی است»!
این چهره افراطی در ادامه نیز مدعی شد: «خروج فلسطینیها از نوار غزه میتواند راه را برای احداث دوباره شهرکهای یهودی در مناطق فلسطینی باز کند.»
بن گویر که ریاست حزب راست افراطی «قدرت یهود» را در دست دارد، در دوره جوانی بیش از ۲۰ بار به تحریک به خشونت و سخنان نفرتانگیز متهم شده و در سال ۲۰۰۷ نیز به دلیل حمایت از یک گروه تروریستی و تشویق به نژادپرستی محکوم شد. او یکی از چهرههای برجسته شهرکسازیهای رژیم صهیونیستی است که سازمان ملل طبق قوانین بینالمللی آن را غیرقانونی میداند.
رژیم صهیونیستی سال ۲۰۰۵ در چارچوب طرح عقبنشینی یکجانبهای که آریل شارون، نخست وزیر وقت ارائه کرد، ارتش خود و حدود ۸۰۰۰ شهرکنشین را از نوار غزه که از سال ۱۹۶۷ تحت اشغال بود، خارج کرد.
بر روی پرچم آمریکا به نشانه هر ایالت این کشور یک ستاره وجود دارد.
انتهای پیام
نظرات