به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در این دوره که توسط مرکز آموزش های تخصصی و کوتاه مدت دانشگاه آزاد اسلامی کرج و تدریس علی مصریان، استاد دانشگاه و از کارآفرینان شاخص استان البرز برگزار شد، شرکت کنندگان با تیپ های مختلف رفتاری، ویژگی های الگوهای رفتاری، چگونگی ارتباط موثر با اطرافیان، الگوهای رفتاری و سازگاری با مدل های مختلف رفتاری، نحوه تعامل با تیپ های مختلف رفتاری، یادگیری استفاده از رفتارشناسی دیسک در کسب و کار و درآمدزایی وبهره گیری از مدل جهانی دیسک برای درآمدزایی در فعالیت های شخصی آشنا شدند.
گزارش این همایش به روایت یکی از شرکت کنندگان در همایش را می خوانید:
*به خود آی!
در هفتمین روز زمستان در حالی که خیابان های مشجر دانشگاه از نور آفتاب پر شده بود، وارد سالن اجتماعات دانشکده مدیریت شدی، سالن مملو از جوانان و اغلب دانشجویان مشتاقی بود که در جست و جوی «خود» بودند؛ دقایقی بعد سخنران با عباراتی ساده و صمیمی، «پاسخِ» چرای بزرگی که تا اینجا، ذهن آنها را پر کرده بود، داد و باز تو بودی که بیشتر و بیشتر به سکوت واداشته شدی.
مصریان گفت: ما در این جلسه می خواهیم به خود آییم؛ خودمان را بشناسیم و با الگوی رفتاری که ارایه می شود قادر به شناخت دیگران باشیم و این ارتباط را به شکلی موثر مدیریت کنیم.
در ادامه با هر عبارتی که مدرس جلسه مطرح می کرد رنگ های سبز، زرد ، قرمز و آبی سالن را رنگ به رنگ می کردند و تو حیرتزده به این فکر می کردی که چهطور گاهی یک مدل ساده با عبارات دلنشین و اما غافلگیرکننده یک کارآفرین بزرگ می تواند تبدیل به اولین مهره دومینویی شود تا هزارقطعه پرپیچوخم باورهایت را به تلنگری فروریزد تا این بار با الگوهای رفتاری جدیدی، همه آموخته ها و یافته ها را بازانگاری کنی.
بعد از مشخص شدن اینکه هر یک از حاضران در چه گروه شخصیتی قرار می گیرند، با استاد همراه شدی تا قدمبهقدم شاهد مراحل دگرگونی و بازانگاری بشوی و همزمان در کنار آگاهی ازویژگی های شخصیتی خود پای شناسایی ویژگی های آدم های پیرامونت نشستی تا در دل ماجراهایی که دیگران از تو بازگو میکنند، تصویر واقعی تری از خود بیابی.
*رازی که افشا شد
مثل همیشه خیلی زود دیر شد! جلسه پنج ساعته هنگامی به انتها رسید که تازه داشتی برای شنیدن حرف های تازه تری مهیا می شدی، موقع خروج از سالن از بغل دستی ات می پرسی: جلسه چطور بود؟
آرام و خیلی فلسفی پاسخش را می شنوی: «بازیابی چهره واقعی در قالب الگوهای رفتاری و آشنایی با گوشه ای از فنون ارتباطات موثر برای دستیابی به موفقیت در کسب و کار و چند مورد اشاره به زبان بدن، چکیده محتوای این جلسه بود.» این را امیرحسین، دانشجوی سال سومی دانشکده مدیریت گفت.
امید جوان دیگری است که با شرکت در این همایش، به اهمیت خلاقیت و ارتباطات موثر در کسب موفقیت در دنیای کسب و کار بیشتر پی برده بود.
دو دانشجوی دختر نیز با ابراز رضایت از محتوای مباحث و ارایه استاد، آگاهیبخشی به جوانان در مورد عوامل زمینهساز شکست ها و موفقیت ها با اتکای به خودشناسی را پراهمیت می دانستند.
اردلان جوان موقر و آرامی است که موقع خودارزیابی در جلسه، کارت سبز را بلند کرده بود. او گفت: «این جلسه برای من مفید بود. هم کدهایی داشت برای شناخت خود و افراد پیرامونی و هم دعوتی به شنیدن حرف هایی که شنیدنش برای خیلی از ما جوانان مفید است.»
رضایی یکی از سالمندانی است که با وجود داشتن شصت سال سن احساس می کرد در این جلسه حرف هایی زده شد که بشدت او را آگاه و مصمم کرده است تا کسب و کار جدیدی را راه بیندازد.
حسام که کار آزاد دارد، جوانی پرانرژی است که از محتوای این جلسه ابراز رضایت کرد. او با تاکید بر صحت مدل دیسک خود را «های آی» می دانست و با برجسته خواندن ویژگی ارتباط موثربا دیگران، معتقد بود ارتباط موثر، تاثیر مثبتی در زندگی مان دارد و قدرت ما را در یک زمینه متمرکز و نفوذ شخصیت ما را بیشتر می کند.
انتهای پیام
نظرات