• سه‌شنبه / ۱۲ دی ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402101207952
  • خبرنگار : 50256

استاندار آذربایجان شرقی:

دکتر کاظمی آشتیانی الگوی علمی و عملی برای نسل جوان امروز است 

دکتر کاظمی آشتیانی الگوی علمی و عملی برای نسل جوان امروز است 

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی گفت: زنده یاد دکتر کاظمی آشتیانی، دانشمند و شخصیت سرشناس علمی و جهادی کشورمان، الگوی علمی و عملی برای نسل جوان امروز بوده و باید این شخصیت برجسته، برای مردم ایران اسلامی تبیین شود. 

عابدین خرّم در آستانه ۱۴ دی‌ماه، هجدهمین سالروز درگذشت زنده‌یاد کاظمی آشتیانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نقش بی نظیر دکتر کاظمی آشتیانی در زمینه علم پزشکی و درمان ناباروری در کشور، اظهار کرد: دکتر کاظمی آشتیانی، نقش منحصر به‌ فردی در بحث تولید سلول‌های بنیادی و درمان ناباروری کشور و جهان ایفا کرده که گل سرسبد فعالیت‌ها و مجاهدت‌های ایشان، بنیان گذاری پژوهشگاه رویان است. 

وی افزود: آن بزرگوار، در کنار پیشتازی در عرصه علم، خدامحوری را سرلوحه کار خود قرار داده و تلاش‌هایش در عرصه علمی و راه اندازی پژوهشگاه رویان که پایه‌های آن در بطن مجموعه علمی دانشگاه ریشه دوانده است، نشانگر نگاه انقلابی و جهادی این شخصیت مهم است. 

وی با بیان این‌که رهبر معظم انقلاب بارها در سخنرانی‌های خود به جایگاه والای زنده یاد کاظمی آشتیانی اشاره کرده اند، اظهار کرد: تبیین و معرفی شخصیت این دانشمند به خصوص جنبه‌های مدیریت جهادی وی به نسل امروز باید یکی از رسالت‌های ما باشد و باید به عنوان مسئولان امروز دولت انقلابی بتوانیم هم‌چون ایشان از جوانان نخبه و توانمند ایرانی حمایت کرده و امیدآفرینی را در جامعه ارتقا بخشیم. 

خرّم با تاکید بر این‌که ایران اسلامی و به خصوص خطه آذربایجان، مملو از جوانانی است که هر یک می‌توانند هم‌چون زنده یاد کاظمی آشتیانی، بر تعالی کشور عزیزمان بیافزایند، گفت: دانشگاه‌ها، مدارس و مراکز علمی و پژوهشی مختلف، بستری برای پرورش چنین شخصیت‌هایی ارزشمندی بوده و باید این امر بیش از پیش در دستورکار مدیران جهادی باشد.

گفتنی است؛ سعید کاظمی آشتیانی (۱ فروردین ۱۳۴۰ – ۱۴ دی ۱۳۸۴) بنیانگذار و رئیس سابق پژوهشگاه رویان و جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی ایران بود. وی دانش‌آموخته دکتری ژنتیک از دانشگاه تربیت مدرس بود، که پس از تشکیل پژوهشکده رویان، در رشد طب تولید مثل، فناوری سلول‌های بنیادی و همانند سازی در ایران نقش بسزایی داشت.

از کاظمی در سال ۱۳۸۳ در مراسم چهره‌های ماندگار جمهوری اسلامی تقدیر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha