• یکشنبه / ۱۰ دی ۱۴۰۲ / ۰۸:۴۴
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402101006261
  • خبرنگار : 50455

هر روز با یک شهید مدافع حرم/۱۹/

روحانی عاشق اباعبدالله که جاویدالاثر شد

روحانی عاشق اباعبدالله که جاویدالاثر شد

ایسنا/قم دوستان و آشنایان همواره تأکید می‌کنند شهید حسن‌زاده به دلیل علاقه شدیدی که به اباعبدالله الحسین(ع) داشت و ایام اربعین پیاده روی می‌رفت، در نهایت هم در روز اربعین به ارباب شهیدش پیوست. شهیدی که پیکر مطهرش به آغوش خانواده برنگشته و جاویدالاثر است.

صالح حسن‌زاده، شهید روحانی مدافع حرم فرزند مهدی و زهرا در تاریخ اول فرودین‌ماه ۱۳۴۶، در یک خانواده مذهبی در شهرستان خرمشهر، استان خوزستان، به دنیا آمد. شهید برای تحصیل وارد مدرسه علمیه رضویه خرمشهر می‌شود و بعد از گذشت چندی برای ادامه تحصیل راهی قم می‌شود و زیر نظر آیت‌الله میرزا جواد تبریزی(ره) به تحصیل می‌پردازد.

شهید حسن‌زاده در مهرماه ۱۳۶۸ با خانم شیخ‌پور ازدواج می‌کند که حاصل این ازدواج ۲ پسر و یک دختر است؛ ساده‌زیستی، مهربانی، خوش اخلاقی و حب به اهل‌بیت(ع) به خصوص سیدالشهدا(ع) از ویژگی‌های شهید است. ایشان علاقه‌ خاصی به زیارت معصومین(ع) داشت و هر سال مسیر طولانی نجف اشرف تا کربلای معلی را برای زیارت امام حسین(ع) با پای پیاده می‌پیموده است.

شهید حسن‌زاده احترام خاصی به پدر و مادر خود قائل بود؛ و برای رسیدگی به امور آن‌ها در زمان بیماری به خرمشهر رفته و به کارها رسیدگی می‌کرده است. او در برخورد با فرزندانشان نیز در زمان کودکی با آن‌ها بسیار کودکانه و در حد فهم آنها رفتار و بازی می‌کرد.

دوستان و آشنایان نیز همواره تأکید می‌کنند به دلیل علاقه شدیدی که شهید حسن‌زاده به اباعبدالله الحسین(ع) داشته است به ارباب شهیدش پیوست؛ شهید در زمان جنگ تحمیلی نیز با وجود سن کم به جبهه اعزام شده بود و بعد از آن نیز همواره در مناطق مرزی و محروم و جزیره‌ها حاضر می‌شد، در سالی هم که قطعنامه امضا شد در کردستان به دست عوامل ضدانقلاب مورد سو قصد قرار می‌گیرد.

شهید حسن زاده در حدود هشت سال، بین سال‌های ۸۷ تا ۹۴، در حوزه علمیه نجف اشرف عراق به تحصیل پرداخت و به دلیل این‌که کسی از اعضای خانواده‌ را در جریان پیوستنش به نیروهای مقاومت نگذاشته بود، تاریخ دقیقی از پیوستنش در دست نیست و بین سال‌های ۹۱ یا ۹۲ به نبرد با تروریست‌ها پرداخت.

شهید هم‌چنین از جانبازان دوران دفاع مقدس بود. در چند نقطه از بدنش جراحات جنگی داشت، ولی هیچ‌گاه برای پیگیری پرونده‌ جانبازی‌اش اقدام نکرده بود. شهید حسن‌زاده حقوقی که از تبلیغ دریافت می‌کردند را در همان محل تبلیغ خرج نیازمندان و فقرا می‌کرد و به امور خیریه بسیار مقید بود.

وصیت اصلی ایشان به همسرش نیز حفظ امانت حضرت زهرا(س) و حجاب بود. شهید همواره از آرزوی خود که شهادت در راه اسلام بود سخن می‌گفت.

همسرش در خصوص آخرین روزهای قبل از شهادتش بیان می‌کند: «چند روز قبل از شهادت نزدیک ایام اربعین با ما تماس گرفتند که بنده از بصره به سمت نجف می‌روم و شما هم به نجف سفر کنید تا با هم به کربلا برویم؛ اما ایشان به دلیل درگیری در سامرا به آنجا می‌روند و در نهایت در تاریخ ۲۴ آبان‌ماه ۹۴، مطابق با اربعین حسینی، در شهرستان بیجی، استان صلاح‌الدین عراق در نبرد با تروریست‌های تکفیری داعش به شهادت می‌رسند.»

خبر شهادت ایشان نیز از طریق هم‌دوره‌ای عرب ایشان به پسرشان اطلاع داده می‎شود و پسر شهید نیز به خانواده خبر می‌دهند و پیکر مطهر شهید نیز به آغوش خانواده برنگشته و جاویدالاثر هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha