به گزارش ایسنا، نصراله آبادیان با اشاره به مرمت و بازسازی کانال های اصلی و مسیل های منطقه۷، گفت: متراژ کل شبکه اصلی جمع آوری آب های سطحی در سطح منطقه۱۶۹۱۲ متر طول بوده که از این متراژ ۲۳۴۸ متر مسیل های زرین گلاب، باختر، قیاثوند و تهران- اهواز و میزان ۱۴۵۶۴ متر شامل تونل و کانال های درجه یک مدقون از قبیل کانال سبلان جنوبی -دماوند ، کانال نوبخت -خرمشهر، کانال بهار شیراز -خواجه نصیر، کانال ضلع غرب بزرگراه امام علی (ع)، کانال طبرسی -خاقانی و... می باشد.
وی عنوان کرد: باتوجه به شرایط جغرافیایی سطح منطقه ۷ شیب اکثر کانال ها شمالی جنوبی و غربی شرقی و با ارتفاع داخلی کانال از ۸۰ سانتیمتر تا ۴ مترو عمق آنها از ۳ متر الی ۳۵ متر متغیر می باشند. تعداد کل تله زباله گیر و حوضچه های رسوبگیر ۲۸عدد و تعداد کل چاه های جذبی سطح نواحی پنجگانه ۳۷۷ حلقه و تعداد قناتهای فعال ۵ رشته شامل قنات ترقی در ضلع شمال خیابان دماوند، قنات ستاد مشترک در ضلع شرق پل سید خندان، قنات مخصوص ضلع غرب پل سید خندان، قنات مجتبایی در خیابان شریعتی، قنات مصلی در خیایان شهید قنبر زاده و تعداد زهکش های فعال دو رشته شامل زهکش خیابان سهروردی و زهکش بزرگراه شهید صیاد شیرازی است.
شهردار منطقه ۷ عنوان کرد: با توجه به اهمیت و حساسیت شبکه کانال ها و مسیل های موجود در سطح منطقه در راستای جمع آوری و انتقال آب های سطحی مناطق بالادستی و همجوار تمامی کانال ها و مسیل ها برابر برنامه زمانبندی شده عملیات پایش فصلی (فیلمبرداری از ابتدا تا انتهای کانال )، نظارت و کنترل لایروبی و رسوب برداری در آنها انجام می شود.
به گفته وی، به جهت جلوگیری از ایجاد مشکلات غیر قابل پیش بینی بابت ورود آب های سطحی ناشی از بارندگی های شدید فصلی از مناطق بالادستی، رسوب برداری از مسیل زرین گلاب ، مسیل قیاثوند، مسیل تهران -اهواز و مسیل باختر توسط ماشین آلات سنگین در شهریور ماه سالجاری و اقدامات لازم بابت کاهش تماس سیل در نقاط حساس آبگیر از قبیل زیرگذر میدان امام حسین (ع)، میدان سپاه، خیابان شهید مفتح تقاطع کوچه طبرسی، خیابان بهار شیراز تقاطع کوچه زنده دلان انجام و در این خصوص در زمانهای بارندگی بصورت مستمر رصد می شود.
آبادیان خاطرنشان کرد: مرمت و بازسازی زهکش های تخریب شده خیابان معلم و مرودشت، بازگشایی منهول های مدفون شده و احداث دسترسی های جدید به کانال های اصلی بابت افزایش کیفیت رسوب برداری در خیابان های خواجه نصیر غربی ، خیابان دماوند و خیابان خرمشهر انجام و در همین رابطه شناسایی، رفع مشکل و احداث ۱۰ حلقه چاه های جاذب قدیمی مشکل دار در کوچه و بن بست ها بویژه در محله های کم برخوردار اقدام شده است .
وی یادآور شد: احداث مخزن زیر زمینی در عمق ۳۰ متری با حجم مفید ۱۰۰ متر مکعب جهت استحصال آب قنات سهروردی جهت تأمین منابع آبی فضای سبز ناحیه ۴، لایروبی، رسوب برداری و مرمت قنات ترقی در خصوص افزایش دبی آب قنات در راستای تامین منابع آبی فضای سبز ناحیه یک از دیگر فعالیت هایی است که در این منطقه اجرا شده است.
به گفته شهردار منطقه ۷، مرمت و بهسازی آسفالت معابر، تبدیل نهرهای اضافی و فاقد عملکرد به کانیو، پیاده رو سازی و اصلاح معابر، حذف دریچه های زائد در سطح معابر و همسطح سازی، جانمایی مجدد مخازن پسماند و همسطح سازی زیرمخزنی، مرمت و احداث زمین های چمن مصنوعی در محلات، احداث و بازسازی مرمت سرویس های بهداشتی، جداره سازی و بازپیرایی فضای سبز حاشیه معابر اصلی، بهسازی یادمان های شهدا و بهسازی میادین شهری تنها بخشی از اقداماتی است که در طرح تحولی بیست گانه خدمت در مناطق ۲۲گانه در حال اجراست.
بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، وی عنوان کرد: مرمت و بهسازی علائم ترافیکی و المان های حمل و نقل عمومی و حذف زوائد فیزیکی، اصلاح و ایمن سازی نقاط حادثه خیز ترافیکی و اصلاح هندسی معابر، ایمن سازی بوستان ها، بازسازی و مرمت کانال های اصلی و مسیل ها، مرمت و بهسازی آسفالت مدارس، بهسازی و مرمت میادین میوه و تره بار، احداث مخازن آب زیرزمینی و تصفیه پساب، نوسازی و بهسازی مجموعه های بانوان، بهسازی، بازسازی و نماسازی پیرامون ورودی های مترو و موارد خاص مناطق از دیگر موارد مطرح شده در طرح تحولی بیست گانه شهر تهران است که در رأس فعالیت های منطقه قرار دارد.
انتهای پیام
نظرات