مصطفی منتظری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: مناظرات دانشجویی در ادامه سیر علمی و رشد سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و فکری است که در کنار دیگر فعالیتهای علمی دانشجویان در محیط دانشگاه باعث ارتقاء استعداد و ظرفیتهای انسانی آنها میشود.
وی با بیان اینکه دوازدهمین دوره این مسابقات با حضور ۴۸ تیم از دانشگاههای سراسر استان در حال برگزاری است، افزود: ما در این دوره شاهد افزایش مشارکت دانشجویان در این حرکت تحولی و رشد آفرین هستیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه گلستان مناظرات دانشجویی را عامل ایجاد انگیزه برای افزایش روحیه تحقیق علمی در بین دانشجویان دانست و تصریح کرد: به دلیل اینکه دانشجویان باید در قالب مناظره بحثهای خود را ارائه دهند، روحیه پژوهش آنها به یک نظام و سازمان یافتگی نیز آراسته میشود.
منتظری با اشاره به اینکه در مناظرات دانشجویی یک تیم به عنوان تیم برنده به مرحله بعدی صعود میکند، گفت: دو طرف مناظره تلاش میکنند با استفاده از بحثهای استدلالی و استناد به منابع درست، مخاطبان را برای پذیرفتن آراء خود قانع کنند و به این ترتیب قدرت اغناسازی آنها رشد میکند.
وی پیشنهادات خوبی که توسط تیمهای شرکتکننده ارائه میشود را از نکات مثبت و رشد آفرین مناظرات دانشجویی برشمرد و اضافه کرد: دانشگاهیان و به ویژه دانشجویان باید ضمن تحصیل در محیط دانشگاه برای حل مسائل و مشکات جامعه پیشنهادات سازنده ارائه کرده و منتظر این نباشند که جامعه برای آنها پیشنهاد و راهکار ارائه کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه گلستان با توضیح اینکه مناظرات دانشجویی در امتداد روند علمی دانشگاه بوده و روحیه پژوهشگری، سازمان یافتگی فکری و اغناسازی دانشجویان را افزایش میدهد، تصریح کرد: مناظرات دانشجویی منجر به خلاقیت و نوآوری در ارائه پیشنهادات سازنده برای حل مشکلات کشور میشود.
منتظری ریلگذاری چنین مناظراتی در کشور و گسترش آن به تمام مراکز علمی و حتی مجامع دانشآموزی را برای رشد و اعتلای کشور مؤثر دانست و افزود: ما امروز بیش از هر زمان دیگری به مشارکت مردم برای حل معضلات کشور نیازمندیم.
انتهای پیام
نظرات